Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο Έλληνας Πιστόριους, η ημερομηνία κλειδί και οι κλειστές κάμερες!

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο Έλληνας Πιστόριους, η ημερομηνία κλειδί και οι κλειστές κάμερες!

– Σκοτεινά σημεία στο έγκλημα στο Μοσχάτο
– Τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του Έλληνα Πιστόριους
– Γιατί ο φονιάς είχε κλείσει τις κάμερες και είχε κατεβάσει τα ρολά του αιματοβαμμένου πρακτορείου ΟΠΑΠ
– Το ερωτικό τρίγωνο, η ημερομηνία κλειδί και η καθοριστική δίκη

Καλά κρυμμένα μυστικά συνθέτουν το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς υπάρχουν σκοτεινά σημεία που δεν έχουν πέσει φως. Ο λόγος για την δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου Μάριου Λουκόπουλου, από τον γνωστό παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη.

Κλειδί στην υπόθεση θεωρείται η 36χρονη πρώην σύζυγος του θύματος, η οποία φέρεται να διατηρούσε εφήμερη σχέση με τον Έλληνα Πιστόριους. Επίσης στις 30 του Μάρτη θα εκδικάζονταν η μήνυση που είχε καταθέσει η ίδια εναντίον του πρώην άνδρα της και επίσης η έκβαση του δικαστηρίου θα καθόριζε και το καθεστώς τις επιμέλειας των δυο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού.

Το τρίτο πρόσωπο σε αυτή την ιδιαιτέρως διαταραγμένη σχέση δεν είναι άλλος από το δράστη και γνωστό παραολυμπιονίκη, οποίος τελικά παραδέχθηκε πως το όπλο με το οποίο δολοφόνησε των 47χρονο είναι δικό του.

Αρχικά ο Τσαγκάρης είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς πως το όπλο ανήκε στο θύμα, το οποίο τον απείλησε με το πιστόλι και πάνω στην πάλη κατάφερε ο 39χρονος αθλητής να του το πάρει, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και η σφαίρα να βρει στο κεφάλι των άτυχο 47χρονο. Παράλληλα στην αρχική του κατάθεση ο Τσαγκάρης είχε πει πως στη συνέχεια πυροβόλησε το θύμα άλλες δυο η τρεις φορές λόγω πανικού.

Όμως από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, όταν πια είχαν συλλάβει τον γνωστό παραολυμπιονίκη, ανακάλυψαν στης τσέπες του δυο σφαίρες από το 22αρι πιστόλι, ενώ παράλληλα διαπίστωσαν πως το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, ιδιοκτησίας του Τσαγκάρη όπου και διεπράχθη το φονικό, ήταν κλειστό κατά την διάρκεια τις “συμπλοκής”. Και τα δυο γεγονότα ο δράστης δεν μπόρεσε να τα δικαιολογήσει επαρκώς πέφτοντας συνεχώς σε αντιφάσεις κατά την ανάκριση.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Όλα έγιναν το βράδυ τις περασμένης Παρασκευής στο πρακτορείο που διατηρεί στην οδό Μακρυγιάννη στην περιοχή του Μοσχάτου, ο παραολυμπιονίκης. Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό το Μάριο Λουκόπουλο, ήταν ο δικηγόρος του Παναγιώτης Δοροβίτσας οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του στο δικαστήριο που είχε το θύμα με την πρώην σύζυγο του.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, ο 47χρονος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του το απόγευμα τις Παρασκευής και στην συνέχεια έφυγε για να συναντηθεί με τον παραολυμπιονίκη: “... φεύγοντας από το γραφείο μου επρόκειτο να συναντήσει τον δράστη ο οποίος κατά τα λεγόμενα του θύματος ήταν πρόθυμος να πει όλη την αλήθεια όσον αφορά τη σχέση των δύο πρώην συζύγων.

Έτσι έφυγε από το γραφείο μου για να πάει να τον συναντήσει για να μιλήσουν για το δικαστήριο που θα γινόταν στις 30 του μήνα. Η πρώην σύζυγος του θύματος τον είχε προτείνει τον Βασίλη Τσαγκάρη ως μάρτυρα στο δικαστήριο για την ενδοοικογενειακή βία. Εγώ που τον είδα τελευταία φορά τον Μάριο φαινόταν πολύ καλά και θα πήγαινε να συζητήσει με το θύμα”.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στο κατάστημα του Τσαγκάρη, όπου πυροβόλησε όπως τελικά αποδείχθηκε των 47χρονο. Μάλιστα οι αστυνομικοί που συνέλαβαν το παραολυμπιονίκη, ξεκαθάρισαν και το καθεστώς κατοχής του όπλου, καθώς εξήγησαν στο δράστη πως η εργαστηριακή έρευνα που θα πραγματοποιήσουν στο πιστόλι, θα δείξει με σαφήνεια σε ποιον ανήκει, με αποτέλεσμα να παραδεχθεί πως το κατέχει ο ίδιος παράνομα εδώ και 5 χρόνια.

Ωστόσο τα σκοτεινά σημεία τις ανθρωποκτονίας θα μπορούσε να φωτίσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρακτορείου πλην όμως αυτό το είχε κλείσει ο δράστης, ίσως γιατί περίμενε την επίσκεψη του Λουκόπουλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε