Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Θρίλερ με το “μοιραίο” όπλο! “Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει”

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Θρίλερ με το “μοιραίο” όπλο! “Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει”

– Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το φονικό στο Μοσχάτο
– Ο Έλληνας Πιστόριους είπε πως θα κάνει αποκαλύψεις
– Δεν ξέρουν αν το όπλο είναι του θύματος ή του δράστη – Γιατί ο παραολυμπιονίκης κατέβασε τα ρολά του πρακτορίου ΟΠΑΠ
– Ο άγριος καβγάς και ο πυροβολισμός μέσα στη νύχτα
– Το θύμα κάλεσε την αστυνομία λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή
– Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες στο Newsit.gr

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του Έλληνα Πιστόριου το βράδυ της Πέμπτης. Ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης σκότωσε τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο, μέσα στο πρακτοτρείο ΟΠΑΠ του δράστη στο Μοσχάτο.

Ο παραολυμπιονίκης φαίνεται πως κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου, οι δυο άντρες καυγάδισαν και στην συνέχεια ο 39χρονος σκότωσε τον 47χρονο.

Ο δράστης, είπε στους αστυνομικούς ότι το μοιραίο όπλο ήταν του 47χρονου και εκείνος τον σκότωσε ενώ ήταν σε άμυνα. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε τι συνέβη το μοιραίο βράδυ ούτε σε ποιον ανήκει το όπλο.

Σήμερα (24.03.2017) το μεσημέρι, ο δράστης έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Πέτρο Μαντούβαλο.

Φτάνοντας στα δικαστήρια ψέλλισε στους δημοσιογράφους «Ημουν σε άμυνα. Ειχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει».

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να χάσει ένας άνθρωπος την ζωή του και ένας άλλος με λαμπρή καριέρα να καταστραφεί. πρωταγωνιστές, ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης, παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο και ο Μάριος Λουκόπουλος, 47 ετών και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο στην οδό Φαληρέως.

Και οι δυο είχαν απ’ ότι φαίνεται ένα κοινό. Μια γυναίκα. Μια γυναίκα για την οποία καυγάδισαν άσχημα και ένας από τους δυο έπεσε νεκρός. Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο μαγαζί του 39χρονου. Οι δυο άνδρες είχαν ραντεβού το οποίο εξελίχθηκε σε τραγωδία. Ο Μάριος Λουκόπουλος, πήγε στο πρακτορείο του Βασίλη Τσαγκάρη. Ο τελευταίος κατέβασε τα ρολά και άρχισε ο καυγάς. Οι φωνές τους ήταν τόσο δυνατές που οι γείτονες άκουγαν καθαρά όσα λέγονταν μέσα στο μαγαζί. Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και μετά σιωπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος, στον οποίο ανήκε και το όπλο τύπου Zastava, ήταν ακόμα ζωντανός όταν ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης βγήκε από το μαγαζί και κατέβασε τα ρολά. Μάλιστα το θύμα ήταν εκείνο που τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια….Στην αστυνομία τηλεφώνησαν και οι γείτονες.  Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρολά του πρακτορείου κατεβασμένα. Όταν τα “σήκωσαν” είδαν μέσα σε μια λίμνη αίματος έναν άνδρα.

Οι αστυνομικοί είδαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr ένα άτομο με αναπηρία να απομακρύνεται, αλλά δεν μπόρεσαν να συνδέσουν την παρουσία του με το έγκλημα. Αμέσως ζήτησαν από περίοικους να τους ενημερώσουν για τον ιδιοκτήτη και τότε εκείνοι τους υπέδειξαν το σπίτι του παραολυμπιονίκη το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Οι αστυνομικοί πίστεψαν αρχικά ότι επρόκειτο για ληστεία κατά τη διάρκεια της οποίας ο ιδιοκτήτης δέχθηκε τα πυρά των κακοποιών και έτσι πήγαν στο σπίτι με στόχο να εντοπίσουν κάποιους από τους συγγενείς του ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης είχε φτάσει στο σπίτι του και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, εκείνος τους απάντησε ότι εκείνος ήταν ο δράστης και πως το θύμα ήταν ο 47χρονος. Επαναλάμβανε συνεχώς ότι διέπραξε το έγκλημα καθώς υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους.

Τι είπε στην κατάθεσή του ο δράστης

Ο παραολυμπιονίκης είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν στο πρακτορείο και ήρθε ο Λουκόπουλος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην οδό Φαληρέως για να ξεκαθαρίσουν προσωπικό τους ζήτημα. Όπως είπε, ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος, είχε ενοχληθεί που ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης είχε σχέσεις με την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος θα κατέθετε εναντίον του 47χρονου στο δικαστήριο που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του. Η γυναίκα κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της ότι κακοποιούσε εκείνη και τα παιδιά. Και λέγεται ότι ο 47χρονος πήγε στο μαγαζί του 39χρονου για να τον μεταπείσει. Όμως, μαζί του είχε και ένα όπλο…

Το ξενοδοχείο του θύματος

Σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο Τσαγκάρης στους αστυνομικούς, την ώρα του καυγά, ο 47χρονος προσπάθησε να τον πυροβολήσει με ένα πιστόλι και πάνω στην πάλη που ακολούθησε το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο 47χρονος έπεσε νεκρός. Το όπλο τύπου Zastava βρέθηκε πεσμένο στο πάτωμα και είναι χαρακτηριστικό ότι είχε μέσα πέντε σφαίρες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα του εγκλήματος, ο Μάριος Λουκόπουλος είχε πάθος με τα όπλα. Ηταν γ.γ. σκοπευτικού συλλόγου και στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media εμφανίζεται με τα όπλα που χρησιμοποιούσε ως χόμπι. Προφανώς ένα από αυτά του έγινε αυτό που του στέρησε την ζωή.

Το θυμα ΦΩΤΟ FACEBOOK

ΦΩΤΟ FACEBOOK

ΦΩΤΟ FACEBOOK

Ο δικηγόρος του θύματος Παναγιώτης Δοροβίτσας, μιλώντας στο newsit.gr είπε ότι ο πελάτης του τον είχε ενημερώσει ότι θα επισκεπτόταν το πρακτορείο του 39χρονου αλλά για να του ζητήσει να μην καταθέσει ως μάρτυρας στην δίκη που είχε με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους. 

Ακούστε τον

Μέσα στη νύχτα ακούστηκαν φωνές

Οι μαρτυρίες των περιοίκων συγκλονίζουν. Μέσα στη νύχτα ακούστηκαν φωνές. Ο 39χρονος και ο 47χρονος ακούγονταν να φωνάζουν. Αντάλλασσαν βαριές κουβέντες. Ο καβγάς, λένε οι περίοικοι κράτησε ώρα. Ξαφνικά ακούστηκε ήχος πυροβολισμού και όλα τελείωσαν.

 

Η είδηση πάντως πάγωσε του πάντες. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από τη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο 39χρονος παραολυμπιονίκης μιλούν για έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή υπήρξε ευγενικός και καλοσυνάτος, ένας μαχητής της ζωής για τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα μπορούσε να σκοτώσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε