Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο και η παράνομη οπλοκατοχή! Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο και η παράνομη οπλοκατοχή! Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις

– Νέες πληροφορίες ανατρέπουν όσα ξέραμε για την δολοφονία του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου από τον Βασίλη Τσαγκάρη
– Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης παραδέχεται ότι το όπλο ήταν δικό του και το κατείχε παράνομα για πέντε χρόνια
– Το είχε συνεχώς μαζί του στο αναπηρικό καροτσάκι – Πως το δικαιολογεί
– Η δικαστική διαμάχη του θύματος με την εν διαστάσει σύζυγό του και η ερωτική της σχέση με τον δράστη
– Όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα με βίντεο και φωτογραφίες

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με το άγριο έγκλημα που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, 23.03.2017 στο Μοσχάτο. Ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης σκότωσε τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο, μέσα στο πρακτοτρείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

Η παράνομη οπλοκατοχή και η δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Βασίλης Τσαγκάρης παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι το πιστόλι είναι δικό του. Το κατείχε παράνομα τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ το είχε συνεχώς μαζί του στο αναπηρικό καροτσάκι.

Το δικαιολόγησε λέγοντας πως ήταν για προστασία από τις ληστείες που γίνονται σε πρακτορεία ΟΠΑΠ αλλά και λόγω της κατάστασής του.

Ο Λουκόπουλος είχε βάλει μάρτυρα τον Τσαγκάρη στην δικαστική διαμάχη που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία ο δράστης διατηρούσε στο παρελθόν εφήμερο ερωτικό δεσμό. Ο Λουκόπυλος γνώριζε για την εφήμερη σχέση και τον πίεζε να καταθέσει στο δικαστήριο -που είχε προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου- ότι αυτή η σχέση υπήρχε ενώ ήταν ακόμη η γυναίκα παντρεμένη με το θύμα.

Αυτή ήταν και η αφορμή της αντιπαράθεσης, με τους δύο άνδρες να έρχονται στα χέρια το μοιραίο βράδυ. Αρχικά ο Λουκόπουλος είπε ότι “ήθελα να τον απειλήσω γιατί μου επιτέθηκε και δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω λόγω της αναπηρίας” συμπληρώνοντας ότι πάνω στην πάλη το όπλο εκπυρσοκρότησε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε ακόμη δύο φορές.

Χθες, (24.03.2017) το μεσημέρι, ο δράστης έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Πέτρο Μαντούβαλο.

Φτάνοντας στα δικαστήρια ψέλλισε στους δημοσιογράφους: «Ημουν σε άμυνα. Ειχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει».

Το χρονικό

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να χάσει ένας άνθρωπος την ζωή του και ένας άλλος με λαμπρή καριέρα να καταστραφεί. πρωταγωνιστές, ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης, παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο και ο Μάριος Λουκόπουλος, 47 ετών και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο στην οδό Φαληρέως.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο μαγαζί του 39χρονου. Οι δυο άνδρες είχαν ραντεβού το οποίο εξελίχθηκε σε τραγωδία. Ο Μάριος Λουκόπουλος, πήγε στο πρακτορείο του Βασίλη Τσαγκάρη. Ο τελευταίος κατέβασε τα ρολά και άρχισε ο καυγάς. Οι φωνές τους ήταν τόσο δυνατές που οι γείτονες άκουγαν καθαρά όσα λέγονταν μέσα στο μαγαζί. Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και μετά σιωπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος, ήταν ακόμα ζωντανός όταν ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης βγήκε από το μαγαζί και κατέβασε τα ρολά. Μάλιστα το θύμα ήταν εκείνο που τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια….Στην αστυνομία τηλεφώνησαν και οι γείτονες.  Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρολά του πρακτορείου κατεβασμένα. Όταν τα “σήκωσαν” είδαν μέσα σε μια λίμνη αίματος έναν άνδρα.

Οι αστυνομικοί είδαν, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ένα άτομο με αναπηρία να απομακρύνεται, αλλά δεν μπόρεσαν να συνδέσουν την παρουσία του με το έγκλημα. Αμέσως ζήτησαν από περίοικους να τους ενημερώσουν για τον ιδιοκτήτη και τότε εκείνοι τους υπέδειξαν το σπίτι του παραολυμπιονίκη το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Οι αστυνομικοί πίστεψαν αρχικά ότι επρόκειτο για ληστεία κατά τη διάρκεια της οποίας ο ιδιοκτήτης δέχθηκε τα πυρά των κακοποιών και έτσι πήγαν στο σπίτι με στόχο να εντοπίσουν κάποιους από τους συγγενείς του ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης είχε φτάσει στο σπίτι του και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, εκείνος τους απάντησε ότι εκείνος ήταν ο δράστης και πως το θύμα ήταν ο 47χρονος. Επαναλάμβανε συνεχώς ότι διέπραξε το έγκλημα καθώς υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους.

Το ξενοδοχείο του θύματος

Το θυμα ΦΩΤΟ FACEBOOK

ΦΩΤΟ FACEBOOK

ΦΩΤΟ FACEBOOK

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε