Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στον Πειραιά – Συγκλονιστική μαρτυρία του 74χρονου: “Η γυναίκα μου ήταν μπρούμυτα και δεν κουνιόταν”

Έγκλημα στον Πειραιά – Συγκλονιστική μαρτυρία του 74χρονου: “Η γυναίκα μου ήταν μπρούμυτα και δεν κουνιόταν”

– “Φως” στις συνθήκες του θανάτου της 59χρονης συζύγου του, δίνει ο 74χρονος άνδρας από τον Πειρειά
– Περιγράφει λεπτό προς λεπτό πως ήρθε αντιμέτωπος με τους κουκουλοφόρους που το περίμεναν μέσα στο σπίτι του
– “Μου έβαλαν μαξιλάρι στο πρόσωπο, πήγαν να με σκάσουν”
– “Είδα την σύζυγό μου να μην κουνιέται – Υπέθεσα ότι ίσως ήταν λιπόθυμη”
– Ο 74χρονος χτύπησε τα κουδούνια των γειτόνων του για να τον απελευθερώσουν και να καλέσουν την αστυνομία
– Όλο το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Δύο άνθρωποι επέστρεψαν στο σπίτι τους, στον Πειραιά, μετά από μία έξοδο και ο ένας δεν ζει πλέον. Η 59χρονη γυναίκα ήταν η πρώτη που ανέβηκε στο σπίτι της, ενώ ο 74χρονος σύζυγός της ανέβηκε λίγο αργότερα, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του. Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρεις αδίστακτους ληστές, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο.

Συγκλονίζει ο 74χρονος

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές στιγμές. “Πάρκαρα κάτω κι ως συνήθως είπα στην σύζυγό μου να ανέβει. Όταν ανέβηκα δεν είδα κάποια ίχνη παραβίασης. Με το που μπήκα στο σαλόνι του σπιτιού, τρία άτομα μου έβαλαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, πήγαν να με σκάσουν”, τονίζει χαρακτηριστικά.

Για να συνεχίσει: “Φορούσαν σκούρα ρούχα και πάλεψα, έβγαλα το μαξιλάρι και τους είπα ότι έχω καρδιά και είμαι ακίνδυνος. Μου έβαλαν στα χέρια αυτές τις πλαστικές χειροπέδες και με πήγαν στο άλλο δωμάτιο, αλλά περνώντας είδα την σύζυγό μου μπορύμυτα στο κρεβάτι και δεν κουνιότανε. Λέω μπορεί να είναι λιπόθυμη… Υπέθεσα… Τι άλλο να πω, η ελπίδα… Όταν έφυγαν όμως είδα ότι δεν κουνιόταν καθόλου”.

Στην συνέχεια ο ίδιος τονίζει πως κατέβηκε και χτύπησε τα κουδούνια των γειτόνων του, ζητώντας του να τον απελευθερώσουν και να καλέσουν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ακόμη σημείωσε πως η σύζυγός του είχε κάνει εγχείρηση πνεύμονα πριν τρία χρόνια, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε κάνει επέμβαση στη χολή.

Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε είχε ως αποτέλεσμα να εξασθενήσει ο οργανισμός της, με τον 74χρονο να τονίζει πως ίσως ο θάνατός της προήλθε είτε από ασφυξία, είτε από ανακοπή, αφού η 59χρονη δεν έφερε ίχνη τραυματισμού. 

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο newsit.gr γείτονες του ζευγαριού, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, με προφορά που παραπέμπει στο πρώην ανατολικό μπλοκ.

Οι τρεις κουκουλοφόροι έδεσαν τον 74χρονο και την 59χρονη με tire up, ενώ ακόμη τους έλεγαν να μην φωνάξουν. Ένας μάλιστα από τους γείτονες δήλωσε πως ο 74χρονος κατέβηκε με δεμένα τα χέρια και του ζήτησε να τον απελευθερώσει.

Δείτε στο βίντεο τι λένε οι γείτονες

 

  

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Μίτλος Σακελλάρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε