Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ειδικός φρουρός διακινούσε ναρκωτικά με το αυτοκίνητο του

Ειδικός φρουρός διακινούσε ναρκωτικά με το αυτοκίνητο του

Συνελήφθη μέσα στο αμάξι του μαζί με δύο ακόμη άτομα, έναν άντρα 31 ετών και μια 38χρονη.

Σε …ψιλικατζίδικο ναρκωτικών είχε μετατρέψει ο αυτοκίνητό του ειδικός φρουρός, ηλικίας 26 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από έλεγχο συναδέλφων του της ομάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης στην Αθήνα. Μαζί του συνελήφθη ένας άντρας ηλικίας 31 ετών και μία γυναίκα 38 ετών, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα τους τρεις κατηγορούμενους, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα που κρίθηκε ύποπτο. Οδηγός ήταν ο Ειδικός Φρουρός, ιδιοκτήτης του οχήματος.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς από την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή της 38χρονης, επιμελώς κρυμμένα, ένα φακελάκι με ναρκωτική ουσία (πιθανόν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, γνωστή ως «ΣΙΣΑ») και δύο χάπια άγνωστης χημικής συνθέσεως.

Κατά την έρευνα στο όχημα του Ειδικού Φρουρού βρέθηκαν ένα γυάλινο μπουκαλάκι που περιέχει πιθανόν μεθαδόνη, (30) χάπια, καθώς επίσης σύνεργα για χρήση ναρκωτικών ουσιών (σύριγγες, βελόνα, σωληνάκια με υπολείμματα πιθανόν ναρκωτικών, καμινέτο κ.λ.π.).

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του άντρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του ειδικού φρουρού, βρέθηκε μισό δισκίο ναρκωτικού σκευάσματος.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα ο Ειδικός Φρουρός και παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε