Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εικόνες σοκ από τον τόπο του εγκλήματος στην Καλλιθέα – Εκπυρσοκρότησε το όπλο λέει ο ειδικός φρουρός – Γείτονες: Ο ομογενής τον απείλησε με μαχαίρι

Εικόνες σοκ από τον τόπο του εγκλήματος στην Καλλιθέα – Εκπυρσοκρότησε το όπλο λέει ο ειδικός φρουρός – Γείτονες: Ο ομογενής τον απείλησε με μαχαίρι

– Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από την πολυκατοικία στην Καλλιθέα όπου ειδικός φρουρός πυροβόλησε και σκότωσε ομογενή από τη Ρωσία
– Ο διάλογος των δυο ανδρών πριν από το φονικό
– Το θύμα πήγε μαζί με τη γυναίκα του στο σπίτι του ειδικού φρουρού και τον ξυλοκόπησαν
– Έβγαλα το όπλο για να τους εκφοβίσω και εκπυρσοκρότησε υποστηρίζει ο δράστης στην κατάθεσή του
– Μαρτυρίες από γείτονες: Το θύμα απείλησε τον ειδικό φρουρό με μαχαίρι, έπινε και έδερνε τη γυναίκα του

Συγκλονισμένη παραμένει η γειτονιά στην Καλλιθέα όπου το απόγευμα της Παρασκευής (09.09.2016) ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε έναν ειδικό φρουρό και έναν ομογενή από τη Ρωσία για τη μουσική κατέληξε σε φονικό. Το newsit.gr βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

Μια λίμνη αίματος παραμένει ακόμη στο διάδρομο του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, ενώ οι τοίχοι έχουν ακόμη τα ίχνη από τις έρευνες για αποτυπώματα που έκαναν οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών. Είναι ο τόπος ενός εγκλήματος, μιας τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν ο 30χρονος ομογενής και ο ειδικός φρουρός μάλωσαν για το πόσο δυνατά είχε ο πρώτος τη μουσική.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως κατά το παρελθόν ο ομογενής είχε απασχολήσει τις αρχές για ληστείες και ναρκωτικά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στην πρώτη του κατάθεση μετά το φονικό, ο ειδικός φρουρός υποστηρίζει ότι ο ομογενής του χτύπησε το κουδούνι φωνάζοντας “Θέλεις να με κλείσεις φυλακή;”.

Στη συνέχεια του επιτέθηκε μαζί με τη γυναίκα του και τον ξυλοκόπησαν. Ο ειδικός φρουρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει πως σε μία προσπάθεια να τους εκφοβίσει έβγαλε το όπλο του και πάνω στην πάλη εκπυρσοκρότησε και βρήκε τον ομογενή στα πλευρά.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δυο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί, καθώς ο ομογενής είχε πολύ δυνατά τη μουσική και ο ειδικός φρουρός του είχε κάνει πολλές φορές παρατήρηση για να τη χαμηλώσει

“Χτυπούσε τη γυναίκα του και έπινε κάθε μέρα”

Σοκαρισμένοι απ’ όσα έγιναν παραμένουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, που ισχυρίζονται πως το θύμα έπινε και χτυπούσε τη σύντροφό του σχεδόν καθημερινά και ότι το μοιραίο απόγευμα απείλησε τον θύτη με μαχαίρι.

“Ο αστυνομικός ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Τον έβλεπα κάθε μέρα. Χθες άκουσα πως ο αστυνόμος τον σκότωσε. Όλη μέρα έκανε φασαρία. Φώναζε στη γυναίκα του και μία μέρα κατέβηκα και είδα στο ισόγειο αίμα. Της έδινε ξύλο. Δεν ξέρω αν ήταν παντρεμένοι”, λέει στο newsit.gr, ένοικος της πολυκατοικίας.

“Αυτός κάθε μέρα έπινε. Κάθε μέρα ήταν έτσι και δημιουργούσε προβλήματα. Ήταν φτιαγμένος. Τώρα αν έπινε το άλλο ή έπινε τσίπουρο δεν το ξέρω. Ο αστυνομικός δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Δεν ξέρω αν ήταν παντρεμένος. Τον έβλεπα και λέγαμε καλημέρα, καλησπερα. Κανείς δεν μιλούσε άσχημα για τον αστυνόμο”, συνεχίζει.

“Όπως μου είπαν πριν από κάποιες μέρες ο αστυνόμος του είχε ζητήσει να χαμηλώσει τη μουσική. Μετά έμαθα πως χθες πήγε με το μαχαίρι πάνω”, προσθέτει.

Από την πλευρά του ακόμη ένας ένοικος ανέφερε πως το θύμα είχε μαχαίρι τη μοιραία στιγμή. “Με το μαχαίρι και απείλησε τον αστυνομικό και ο αστυνομικός για να αντιδράσει έβγαλε το όπλο και του έριξε. Αυτός λέει πως εκπυρσοκρότησε το όπλο. Δεν ήθελε να τον σκοτώσει. Γενικά εγώ που μένω στην πολυκατοικία δεν τον ήξερα καθόλου. Ούτε τον αστυνομικό ήξερα”.

“Μία μέρα πριν”, υπογραμμίζει ο ίδιος ένοικος, “τσακωνόταν με τη γυναίκα του. Ο αστυνομικός απλά του έκανε παρατήρηση γιατί ήταν ώρα κοινής ησυχίας”.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΥΤΗ

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου- Μίλτος Σακελλάρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε