Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Είχε… ξεπαστρέψει τους οδηγούς courier! Επ’ αυτοφώρω σύλληψη!

Είχε… ξεπαστρέψει τους οδηγούς courier! Επ’ αυτοφώρω σύλληψη!

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Μαρούσι ένας 48χρονος για κλοπές σε βάρος οδηγών-υπαλλήλων εταιρειών courier.
 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Υστερα από πολύμηνη έρευνα εντοπίσθηκε ο 48χρονος στο Μαρούσι τη στιγμή που επιχειρούσε να παραβιάσει μπαγκαζιέρα μοτοσυκλέτας εταιρείας courier, την οποία ο οδηγός-διανομέας είχε σταθμεύσει, προκειμένου να κάνει διανομή δεμάτων-φακέλων.

Ο δράστης από τον Μάιο του 2015, κινούνταν με μοτοσυκλέτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εντόπιζε μοτοσυκλέτες εταιρειών courier, τις οποίες ακολουθούσε έως ότου σταθμεύσουν. Στη συνέχεια, εκμεταλλευόταν την ολιγόλεπτη απουσία του οδηγού και προέβαινε στην παραβίαση της μπαγκαζιέρας από την οποία αφαιρούσε δέματα και φακέλους.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 89 περιπτώσεις κλοπών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις!

Από την σωματική και την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μία αμπούλα αέρος, ένα ζευγάρι γάντια, ένας φακός, ένας σκούφος, απόκομμα συσκευασίας φακέλου-δέματος και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Επιπλέον, ο 48χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τέλεση πλήθους παρόμοιων αδικημάτων, εκτίοντας ποινή φυλάκισης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε