Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Είχε ρημάξει τα ΕΛΤΑ – Συνελήφθη για τουλάχιστον 8 ληστείες

Είχε ρημάξει τα ΕΛΤΑ – Συνελήφθη για τουλάχιστον 8 ληστείες

Τουλάχιστον 8 ληστείες σε διάφορα ταχυδρομικά καταστήματα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά φέρεται να είχε διαπράξει ένας 44χρονος, που συνελήφθη στην περιοχή της Ομονοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τον Μάρτιο του 2015, ο δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους ταχυδρομικών καταστημάτων και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία. Επιπλέον κατά τη διαφυγή του χρησιμοποιούσε συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Για την ανεύρεση του δράστη, συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, που μετά από πολύμηνες αναζητήσεις κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του και να τον εντοπίσει στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου και τον συνέλαβε.
Από την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα πτυσσόμενο γκλόπ, δύο φυσίγγια και ένας γεμιστήρας, ενώ ακόμη κατασχέθηκε και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο με το οποίο έκανε τις ληστείες.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε