Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έκαναν το 3 στα 3 οι ληστές

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Τρεις ληστείες απ’ την ώρα που έπεσε νύχτα μέχρι που άρχισε να χαράζει και οι ληστές κατάφεραν και στις τρεις περιπτώσεις να βγάλουν… μεροκάματο ανενόχλητοι

Και πάλι μπήκαν στο στόχαστρο οι συνήθεις στόχοι. Ένα σούπερ μάρκετ γεμάτο κόσμο, ένα ψιλικατζίδικο και ένα βενζινάδικο.

Πρώτο χτύπημα λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην Αγία Βαρβάρα. Ένας άνδρας μπήκε στο σουπερ μάρκετ με ένα περίστροφο στο χέρι. Είπε στους υπαλλήλους και τους πελάτες να φύγουν απ’ τα ταμεία, τα άδειασε με την … ησυχία του και έφυγε σαν… κύριος. Βγήκε, ανέβηκε στη μηχανή όπου τον περίμενε ο συνεργός του και έγιναν… καπνός.

Λίγο μετά τις εννιά το βράδυ πήρε σειρά ένα ψιλικατζίδικο στην οδό Πιπίνου, παρά το ότι στη γύρω περιοχή υπάρχει ενισχυμένη παρουσία της αστυνομίας ο ληστής μπήκε με όλη του την άνεση άρπαξε την είσπραξη από τον άτυχο ψιλικατζή και έφυγε με τα πόδια…

Χαράματα λίγο πριν τις πέντε ήρθε και το τρίτο χτύπημα. Στου Ρέντη οι δυο υπάλληλοι που είχαν βάρδια στο βενζινάδικο είδαν ξαφνικά μπροστά τους τρεις ληστές με μαχαίρια στα χέρια. Οι δράστες άδειασαν το ταμείο, τους ανάγκασαν να τους παραδώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους, άρπαξαν και τα κινητά που είχαν και έφυγαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε