Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έκλεψαν αυτοκίνητο στην Κηφισιά και το πήγαιναν στη Βουλγαρία για πούλημα – Συνελήφθη ο οδηγός μετά από συνεργασία Ελληνικών – Βουλγαρικών αρχών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όλα έγιναν χθες όταν ο 29χρονος Έλληνας που οδηγούσε το κλεμμένο, πολυτελές αυτοκίνητο, δε σταμάτησε σε έλεγχο στον Προμαχώνα Σερρών.

Το αυτοκίνητο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, είχε και πλαστές πινακίδες και πλαστή άδεια κυκλοφορίας.

Ο οδηγός, αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι και κατάφερε να περάσει στη Βουλγαρία.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι Βουλγαρικές Αρχές, ακολούθησε καταδίωξη και τελικά ο 29χρονος συνελήφθη και παραδόθηκε μέσω του Κέντρου Επαφής Ελλήνων και Βουλγάρων Αστυνομικών Προμαχώνα στις Ελληνικές Αρχές.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται άλλα τέσσερα άτομα, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται, τα οποία συνολικά συνέστησαν εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιείται τουλάχιστον από τον μήνα Ιούλιο του 2011 για την προώθηση αυτοκινήτων στο εξωτερικό.

Η πλαστή άδεια κυκλοφορίας κατασχέθηκε ενώ όπως αποκαλύφθηκε, για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είχε δηλωθεί κλοπή την 24-11-2011 στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση», «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής», «νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα», «απάτη», «πλαστογραφία», «απείθεια» και «παραβίαση περιορισμών διαμονής».

Μάλιστα, ο 29χρονος είχε συλληφθεί ξανά για παρόμοια αδικήματα στις 18.02.2012 …

Διαβάστε ακόμα:
Ηράκλειο:Μετά την καταδίωξη η… αμίμητη ερώτηση:”Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά είστε σίγουρα αστυνομικοί”;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε