Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Έκλεψαν το διαμέρισμα της Νάνας Μούσχουρη

Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της διάσημης τραγουδίστριας και μπήκαν στο σπίτι παίρνοντας ότι βρήκαν μπροστά τους.

Οι διαρρήκτες σίγουρα δεν κάνουν διακρίσεις πόσο μάλλον όταν γνωρίζουν πως θα βρουν αρκετή λεία σε ένα σπίτι. Έτσι μπήκαν στο διαμέρισμα της Νάνας Μούσχουρη στην περιοχή της Βουλιαγμένης.
 
Εκμεταλλευόμενοι την απουσία της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας μας, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό του σπιτιού της, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας.
 
Σύμφωνα με την Εσπρέσσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το σπίτι δεν παρουσιάζει κανένα ίχνος παραβίασης καθώς, όπως έγινε γνωστό ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών, οι διαρρήκτες μπήκαν από την κύρια πόρτα, σαν επισκέπτες! Τα παράθυρα του διαμερίσματος ήταν σφραγισμένα, όπως και οι πόρτες που οδηγούν στα μπαλκόνια και στο δώμα με την πισίνα.
 
Η πρώτη που κατάλαβε ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί στο εσωτερικό του σπιτιού της Νάνας Μούσχουρη ήταν η καθαρίστρια, η οποία επισκέπτεται μία φορά την εβδομάδα προκειμένου να το κρατά καθαρό και να ποτίζει τα φυτά.
 
Η νεαρή γυναίκα από την Αλβανία αμέσως ειδοποίησε την αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας που ζει στην περιοχή της Γλυφάδας προκειμένου να ελέγξει και εκείνη από κοντά αυτού που είχε συμβεί.
 
Έτσι η Τζένη Κατσαρού πήγε αμέσως στην περιοχή και στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε και από τις δύο γυναίκες, το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου δεν παρουσίαζε ίχνος ακαταστασίας καθώς οι διαρρήκτες είχαν φροντίσει να αφαιρέσουν ότι τους ενδιέφερε χωρίς να μετακινήσουν τίποτε άλλο ή να ανοίξουν κάποια ντουλάπια και συρτάρια. Από το σπίτι έλειπαν ασημικά και χρήματα.
 
Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί η ακριβής ημερομηνία διάρρηξης, αλλά υπολογίζεται ότι οι άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμα από τις 3 έως τις 8 Μαϊου, διάστημα κατά το οποίο δεν είχε επισκεφτεί το σπίτι κανείς, ούτε η διάσημη τραγουδίστρια και ούτε και η καθαρίστρια.
 
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε