Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκρηξη σε αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει στο Παγκράτι

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η έκρηξη σημειώθηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Από θαύμα δεν “έσκασαν” δύο φιάλες υγραερίου στο πίσω μέρος.
Ο οδηγός το εγκατέλειψε, ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στην οδό Υμηττού τηλεφώνησαν στην αστυνομία μιλώντας για έκρηξη που σημειώθηκε στις 05:20 τα χαράματα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη ήταν κλεμμένο και ο οδηγός άφαντος.

Το αυτοκίνητο δεν έμοιαζε να έχει παρκάρει κανονικά, γεγονός που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η έκρηξη έγινε την ώρα που το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει.

Το αυτοκίνητο έχει “μείνει” κυριολεκτικά στη μέση της οδού Ιφικράτους στη συμβολή της με την Υμηττού. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου υπήρχαν δύο φιάλες υγραερίου για οικιακή χρήση, η έκρηξη έγινε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, στο ταμπλό.

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον οδηγό να τρέχει, εμφανώς τραυματισμένος. Σύμφωνα με άλλους οι επιβαίνοντες ήταν δύο, παρακολούθησαν για μερικά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο να φλέγεται και στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας.

Ευτυχώς οι δύο φιάλες που μετέφερε δεν εξερράγησαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τις γύρω πολυκατοικίες.

Επισήμως η αστυνομία κάνει λόγο για φωτιά (όχι για έκρηξη) που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο εν κινήσει. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου και όχι η αντιτρομοκρατική.

Το αυτοκίνητο έχει κλαπεί από την περιοχή της Αργυρούπολης και προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο έσπευσε να το εγκαταλείψει ο οδηγός.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε