Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έκρηξη στο σπίτι του αρχηγού της πυροσβεστικής

Διαβάστε ποιο είναι το στοιχείο που προβληματίζει τις αρχές

Η έκρηξη έγινε το βράδυ της Τετάρτης στις 21.40 στην πυλωτή του σπιτιού που διαμένει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος, επί της οδού Αγ. Διονησίου 4, στον Αγ. Δημήτριο Αττικής.

Στόχος ήταν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της συζύγου του αρχηγού που έχει υποστεί ζημιές στο μπροστινό μέρος. Οι δράστες, όπως διαπιστώθηκε, τοποθέτησαν μια αυτοσχέδια κροτίδα, μεγάλης ισχύος, στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες.

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου της γυναίκας του αρχηγού. Πολύ γρήγορα, έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, για να συλλέξουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων δραστών, που πρόλαβαν να διαφύγουν.

Εκείνο που προβληματίζει έντονα τις αρχές, είναι το γεγονός ότι και στο παρελθόν είχαν σημειωθεί ανάλογες επιθέσεις, στο σπιτι του αρχηγού της Πυροσβεστικής. Το περασμένο καλοκαίρι, άγνωστοι είχαν πετάξει και πάλι, αυτοσχέδια κροτίδα στο αυτοκίνητο της γυναίκας του και πρόλαβαν να διαφύγουν…

Λίγους μήνες νωρίτερα, είχαν επιτεθεί άλλες δύο φορές. Την πρώτη είχαν βάψει με μπογιές την πυλωτή της εισόδου της πολυκατοικίας και τη δεύτερη, έσκισαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου της γυναίκας, του κ.Μπονάτσου, που εργάζεται στη Νομαρχία Αττικής.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε