Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκρηξη-μυστήριο στον Χολαργό μια ανάσα από το Αστυνομικό Τμήμα

Έκρηξη-μυστήριο στον Χολαργό μια ανάσα από το Αστυνομικό Τμήμα

Ισχυρότατη ήταν η έκρηξη τα χαράματα στον Χολαργό στην πυλωτή πολυκατοικίας

Ο τρόπος δράσης, αλλά και οι ένοικοι της πολυκατοικίας μαζί με μια παλιότεροι έκρηξη και πάλι σε πυλωτή προκαλούν μια σειρά από ερωτήματα.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν μασούρι με βραδύκαυστο φιτίλι για να ανατινάξουν ένα αυτοκίνητο. Από την έκρηξη είκοσι λεπτά μετά τις τρεις εκτός απ’ το αυτοκίνητο-στόχο υπέστησαν ζημιές και τα διπλανά αυτοκίνητα αλλά και το κτίριο.

Ανάστατοι οι ένοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους. Στην ίδια πολυκατοικία διαμένουν τόσο ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, όσο και η εισαγγελέας Ιωάννα Χατζάκη.

Όπως αποδείχθηκε οι άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο το αυτοκίνητο μια γυναίκας που εργάζεται στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Η γυναίκα έμεινε άφωνη. Δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να μπει ποτέ στο στόχαστρο.

Η γυναίκα είχε “παροπλίσει” το αυτοκίνητο, είχε καταθέσει τις πινακίδες και για μήνες το είχε παρκάρει στο σημείο.
Κάποιοι ωστόσο τονίζουν ότι ίσως το αυτοκίνητό της ήταν… παράπλευρη απώλεια.

Ότι ο στόχος ήταν άλλος.

Λένε μάλιστα ότι ίδιου τύπου αυτοκίνητο έχει ο σύζυγος της εισαγγελέως και πως ίσως οι δράστες έκαναν λάθος στην τοποθέτηση της βόμβας.

Τα δύο αυτοκίνητα είναι μάλιστα παρκαρισμένα πλάι, πλάι στην πυλωτή και ίσως … έτσι εξηγείται το λάθος (αν ισχύει το σενάριο).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι λίγο καιρό πριν παρόμοιο χτύπημα υπήρξε και στο Χαλάνδρι. Και πάλι σε πυλωτή πολυκατοικίας και πάλι με μασούρι και φιτίλι, ενώ το πρόσωπο-στόχος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση που ερευνά η δικαστικός.

Από την πλευρά της αστυνομίας δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Οι δράστες πάντως έδρασαν κυριολεκτικά κάτω απ’ τη μύτη των αστυνομικών καθώς το Α.Τ. Της περιοχής είναι σε απόσταση 50 μέτρων.

Σύμφωνα με την ένοικο της πολυκατοικίας που μίλησε στο newsit οι δράστες πιθανότατα οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με μηχανή κινούμενοι αντίθετα στο ρεύμα…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:
Εισβολή πέντε ενόπλων σε εταιρεία στον Ασπρόπυργο

Χειροπέδες σε άλλους 4 ταξιτζήδες με “πειραγμένη” ταρίφα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε