Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στον Βύρωνα, την Κυψέλη και στο 47ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Δύο Αλβανοί, ένας Μπαγκλαντεσιανός και δύο Έλληνες συνελήφθησαν σε έρευνες σε σπίτια και σε ενέδρες που έστησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στον Βύρωνα, την Κυψέλη και στο 47ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Οι δράστες θεωρούνται μέλη οργανωμένου κυκλώματος, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην χώρα μας ενώ στο κύκλωμα συμμετέχουν και άλλοι Έλληνες και αλλοδαποί. Στην κατοχή τους βρέθηκαν σαράντα πέντε κιλά και 425 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Εκτός από την ποσότητα των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο αυτοκίνητα, μια μοτοσικλέτα, ένα περίστροφο με επτά φυσίγγια, ένα μαχαίρι, 810 ευρώ και εννέα κινητά τηλέφωνα.

Την ίδια ώρα, σε άλλη επιχείρηση της Δίωξης στο Πέραμα, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας, 46 και 24 ετών αντίστοιχα, για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν 265 γραμμάρια κοκαΐνης, 18 γραμμάρια ηρωίνης, 1.215 δισκία αγνώστου χημικής συστάσεως, ένα πιστόλι, ένα αεροβόλο πιστόλι, φυσίγγια και πλαστές σφραγίδες υπηρεσιών της Αστυνομίας και διαφόρων ιδιωτικών εταιρειών.

Οι συλληφθέντες από τις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και Πειραιά, αντίστοιχα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε