Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών – Μια ανήλικη μεταξύ των συλληφθέντων

Έξι άτομα, ανάμεσά τους και μια 15χρονη Αλβανή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Η σπείρα αποκαλύφθηκε όταν ένας 43χρονος και μια 34χρονη επιχείρησαν να πουλήσουν κοκαΐνη σε αστυνομικούς, που εμφανίστηκαν ως αγοραστές και έκλεισαν ραντεβού στην περιοχή της Καλλιθέας. Κατά τη… συναλλαγή, συνελήφθη ο 43χρονος και η γυναίκα που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους, όπου βρέθηκαν άλλες δύο γυναίκες, 30 και 43 ετών, καθώς και μία 15χρονη Αλβανίδα, να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, που τους είχε προμηθεύσει ο ίδιος.

Επίσης, βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 463 γραμμαρίων, χασίς συνολικού βάρους 992 γραμμαρίων, κοκαΐνη 21,5 γραμμαρίων, 86 δισκία ναρκωτικών φαρμάκων, ένα πιστόλι, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1300 ευρώ.

Η ανήλικη, κατά την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με έναν 54χρονο από τη Νίκαια, ο οποίος το τελευταίο τετράμηνο την προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες.

Ο 54χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς και μαζί με τους υπολοίπους πέντε κατηγορουμένους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε