Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δυο Γεωργιανοί και ένας Έλληνας είχαν «γδύσει» το τελευταίο δίμηνο 33 σπίτια σε Μπραχάμι, Νέα Σμύρνη, Π. Φάληρο, Ν. Κόσμο και Δάφνη.

Επάγγελμα είχαν κάνει δυο Γεωργιανοί 33 και 41 ετών, ένας Έλληνας 31 ετών και οι συνεργοί τους τις διαρρήξεις διαμερισμάτων στα νότια προάστια. Περίμεναν να φύγουν οι ένοικοι και εισέρχονταν στα σπίτια, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Μάλιστα, διέθεταν επαγγελματικού τύπου διαρρηκτικά εργαλεία, με τα οποία προέβαιναν στη διάνοιξη κλειδαριών ασφαλείας, χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης!

Τις πρωινές ώρες όμως του Σαββάτου συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη οι δυο Γεωργιανοί και ο Έλληνας, που κατηγορούνται για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή, από άτομα που ενεργούν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια». Οι συνεργοί τους αναζητούνται.

Από την προανάκριση-έρευνα προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει 33 διαρρήξεις:

· 11 στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

· 10 στη περιοχή της Ν. Σμύρνης.

· 7 στη περιοχή του Π. Φαλήρου.

· 3 στη περιοχή του Ν. Κόσμου.

· 2 στη περιοχή της Δάφνης.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών καθώς και σε όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων και διαρρηκτικών εργαλείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε