Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εξάρχεια: Ραντεβού με τον δολοφόνο του είχε ο Άραβας με τα χίλια πρόσωπα! Μαφιόζοι ήθελαν να ενοχοποιήσουν Αντιεξουσιαστές

Εξάρχεια: Ραντεβού με τον δολοφόνο του είχε ο Άραβας με τα χίλια πρόσωπα! Μαφιόζοι ήθελαν να ενοχοποιήσουν Αντιεξουσιαστές

– Ο 36χρονος που εκτελέστηκε το πρωί της Τρίτης στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους φαίνεται πως είχε κανονίσει συνάντηση με τον δολοφόνο του
– Μαρτυρία “κλειδί” κατοίκου της περιοχής είναι το κυριότερο στοιχείο που έχει η Αστυνομία
– Πιστόλι, διαβατήρια και σημειώσεις στα αραβικά βρήκαν στο σπίτι του
– Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ της μαφίας των ναρκωτικών και Αλβανών μαφιόζων

Ραντεβού με το δολοφόνο του φαίνεται πως είχε ο Άραβας με τα χίλια πρόσωπα που έπεσε νεκρός χθες το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεκτιμώντας τα λιγοστά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, πιστεύουν πως ο 36χρονος, ίσως Αιγυπτιακής καταγωγής, με το προσωνύμιο “Χαμπίμπι” που στα Αραβικά σημαίνει “αγαπητός”, έφυγε χθες το πρωί από το διαμέρισμα του στην οδό Ερεσού, προκειμένου να πάει λίγο πιο κάτω και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Δερβενιών, προκειμένου να συναντήσει τον δολοφόνο του.

Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούνται οι αστυνομικοί, καθώς ο 36χρονος παρά το γεγονός πως στο σπίτι του έχει ένα λειτουργικό πιστόλι, φεύγει χωρίς να το πάρει μαζί του. Παράλληλα στο κινητό τηλέφωνο του θύματος βρέθηκε μια κλήση από άγνωστο αριθμό, τουλάχιστον 5 με 10 λεπτά πριν την δολοφονία του ενώ παράλληλα η αμφίεση του -μπλουζάκι και η βερμούδα- δείχνει πως ο “Χαμπίμπι”, έφυγε για λίγο από το σπίτι του.
Το κυριότερο, όμως, στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, είναι μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας, ο οποίος λέει για τον 36χρονο πως είχε σταθεί στο πεζόδρομο της Θεμιστοκλέους και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, με δυο αναβάτες.
Ο 36χρονος, σύμφωνα με την μαρτυρία, δεν φάνηκε να εκπλήσσεται. Αντίθετα έδειξε σαν να τους περίμενε. Μάλιστα ο πίσω αναβάτης κατέβηκε από την μοτοσυκλέτα, αντάλλαξε ίσως λίγες κουβέντες με τον 36χρονο και στην συνέχεια τον πυροβόλησε σχεδόν εξ’ επαφής.

 

Τα ευρήματα της Αστυνομίας και το κίνητρο της εκτέλεσης

 

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμα του βρήκαν ένα λειτουργικό πιστόλι, 2 Αιγυπτιακά διαβατήρια με την φωτογραφία του και διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, ένα Ελληνικό Διαβατήριο με φωτογραφία διαφορετικού προσώπου και Ελληνικά στοιχεία και πολλές σημειώσεις στα Αραβικά.

Όσον αφορά στο κίνητρο της μαφιόζικης εκτέλεσης, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ της μαφίας των ναρκωτικών και Αλβανών Μαφιόζων που λυμαίνονται την περιοχή, καθώς το τελευταίο διάστημα το θύμα είχε σηκώσει το δικό του “μπαϊράκι” και ήθελε να αυτονομηθεί δημιουργώντας την δική του πιάτσα ναρκωτικών.
Μάλιστα έμπειροι αστυνομικοί λένε πως οι μαφιόζοι προσπάθησαν να στήσουν ένα σκηνικό παραπλάνησης των Αρχών, καθώς άφησαν πίσω τους ένα φυσίγγιο και μια βολίδα σφαίρας, σε μια προσπάθεια να πείσουν τις Αρχές πως την εκτέλεση την έχουν κάνει Αντιεξουσιαστές με τους οποίους οι μαφιόζοι έχουν ανοιχτό πόλεμο.
Ίσως λοιπόν για το λόγο αυτό οι εκτελεστές να χρησιμοποίησαν πιστόλι μάρκας “Tokaref”, καθώς παρόμοιο όπλο είχε επισημανθεί στην πρόσφατη ένοπλη πορεία που είχαν πραγματοποιήσει Αναρχικοί στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να εναντιωθούν στους εμπόρους ναρκωτικών.
Ωστόσο και όσον αφορά στο συγκεκριμένο όπλο στην πορεία, οι αστυνομικοί από την ψηφιακή ανάλυση του βίντεο, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως το όπλο ήταν ρεπλίκα. Ψεύτικο δηλαδή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε