Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εξάρχεια: Τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια των περαστικών! Τι βρήκαν πάνω του οι αστυνομικοί

Εξάρχεια: Τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια των περαστικών! Τι βρήκαν πάνω του οι αστυνομικοί

– Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει οι δυο άγνωστοι στο θύμα τους
– Το πυροβόλησαν πολλές φορές στην οδό Θεμιστοκλέους
– Έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί το θύμα
– ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ήταν λίγο μετά τις 11.30 όταν κάτοικοι και περαστικοί στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια άκουσαν πυροβολισμούς. Λίγη ώρα μετά στον αριθμό 88 έβλεπαν να κείτεται αιμόφυρτος ένα άνδρας ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από δυο άνδρες με κουκούλες.

Σύμφωνα με με μέχρι τώρα στοιχεία, η επίθεση έγινε κοντά στο σπίτι που έμενε στην οδό Ερεσσού. Οι δυο άνδρες, με καλυμένα τα πρόσωπά τους, τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τρείς φορές στο στήθος και στο λαιμό. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό, όπου και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα φέρει διαμπερές τραύμα κάτω από το μάτι, με πύλη εξόδου της σφαίρας το πίσω τριχωτό της κεφαλής. Ακόμα φέρει άλλο ένα επίσης διαμπερές τραύμα, που έχει κόψει τις αρτηρίες στο θώρακα και κοντά στη μασχάλη.

Οι πληροφορίες του newsit.gr από την αστυνομία σε ό,τι αφορά στο θύμα κάνουν λόγο για άτομο αραβικής καταγωγής εναντίον του οποίου υπήρχαν υποψίες για συμμετοχή του σε διακίνηση ναρκωτικών για λογαριασμό της αλβανικής μαφίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr η πρώτη έρευνα που έγινε στο κινητό του θύματος δεν έφερε ουσιαστικά κανένα αποτέλεσμα καθώς επαφές και μηνύματα είναι γραμμένα με αραβικούς χαρακτήρες. Πάνω του βρέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα και μια αρμαθιά κλειδιά. Ένα κλειδί έγραφε επάνω «Ερεσσού» και εκεί τώρα επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας καθώς θεωρείται ότι είναι το σπίτι του.

Οι μαρτυρίες είναι συγκλονιστικές. Ακούστε τι δηλώνει κάτοικος της περιοχής.

Το μπουφαν του θύματος πλάι στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση πάντως είναι το γεγονός ότι πριν κάνουν την εμφάνισή τους αστυνομικοί για να περισυλλέξουν στοιχεία και αρκετή ώρα μετά το περιστατικό έκαναν την εμφάνισή τους άνδρες των ΜΑΤ που δημιούργησαν έναν κλοιό στο σημείο…

Το σημείο έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια ενώ για το περιστατικό ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Στους έμπειρους άνδρες της Ασφάλειας, αν και ακόμη είναι νωρίς, το σημερινό περιστατικό θυμίζει έντονα ένα άλλο. Στα τέλη του 2013 δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα καταδίωξαν την περιοχή των Εξαρχείων έναν έμπορο ναρκωτικών με καταγωγή από την Αλβανία. Οι δράστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τη μηχανή του Αλβανού στη συμβολή Θεμιστοκλέους και Κολέτη. Οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον του άνδρα. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή του επέφεραν και χτυπήματα με μαχαίρι. Το περιστατικό εκείνο είχε καταγραφεί ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε