Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έξι φορές πυροβόλησε ο πιστολέρο με το τζιπ

Ο οδηγός ταξί την ώρα που βγαίνει από τον εισαγγελέα ΦΩΤΟ NEWSIT

-Άρχισε τη δράση του πριν ένα χρόνο

-Πυροβόλησε και 16χρονο μετανάστη
-Αρνήθηκε τα πάντα στον εισαγγελέα
Δεν ήταν μόνο τέσσερα τα χτυπήματα του 31χρονου. Το όπλο του “μίλησε” σύμφωνα με τους αστυνομικούςπου τώρα δηλώνουν βέβαιοι ότι στις 26 Οκτωβρίου του 2008 ο δράστης είχε πυροβολήσει στο αέρα στην περιοχή του Κορυδαλλού, όμως η σφαίρα εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να περάσει τη στέγη ενός σπιτιού, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κανέναν.

Βέβαιοι είναι οι αστυνομικοί ότι ο 31χρονος που πυροβολούσε πίσω από τα μαύρα τζάμια του τζιπ του είχε τραυματίσει πριν οτκώ ημέρες και έναν 16χρονο Αφγανό την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στη συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με την Λεωφόρο Αθηνών.

Η βολίδα στο χέρι του Αφγανού μαζί με τη βολίδα που καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του άτυχου 52χρονου που πυροβόλησε στο Μοσχάτο, αλλά και η σφαίρα που σφηνώθηκε σε κατάστημα μετά από αποτυχημένη επίθεση σε γυναίκα, έχουν βληθεί από το όπλο του 31χρονου.


ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΑΣΤΗ
Τελικά η παρατηρητικότητα μιας γυναίκας οδηγού ταξί ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη. Ενώ οι αστυνομικοί μέχρι το Σάββατο είχαν αρκετά τηλεφωνήματα από την περιοχή που μένει ο δράστης στα Σεπόλια πως εκεί κινείται ένα μαύρο τζιπ που ταίριαζε στην περιγραφή αυτοπτών μαρτύρων, δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.
Η γυναίκα οδηγός ταξί κοντά στα μεσάνυχτα του Σαββάτου είδε το ύποπτο μαύρο τζιπ να είναι παρκαρισμένο σε ένα στενό κοντά στην Ομόνοια.
Ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο. Οι άνδρες της ασφάλειας έστησαν καρτέρι στον άνδρα και όταν πλησίασε στο αυτοκίνητο τον συνέλαβαν.
Στην πρώτη έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κάλυκες και αργότερα στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και ένα 9άρι μαζί με σφαίρες αναλόγου διαμετρήματος.

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Παρά το γεγονός ότι τα εργαστήρια έδειξαν πως το όπλο που είχε στο σπίτι του ο 31χρονος ήταν αυτό που έριξε τις σφαίρες κατά πέντε ανθρώπων εκείνος όταν παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα αρνήθηκε τα πάντα.
Ο εισαγγελέας έδωσε στον 31χρονο προθεσμία για να απολογηθεί μετά τις γιορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ εκτιμάται από την αστυνομία ότι είναι χρήστης τοξικών ουσιών.

Ο μανιακός πιστολέρο είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον τέσσερις επιθέσεις σε Κολωνό, Βοτανικό, Μοσχάτο και Ανω Λιόσια.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε