Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκτέλεση στα Γλυκά Νερά: Τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια του παιδιού του [vids]

Εκτέλεση στα Γλυκά Νερά: Τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια του παιδιού του [vids]

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γονιών που έζησαν από κοντά τις τρομακτικές στιγμές της δολοφονικής επίθεσης στον Βασίλη Γρίβα, μπροστά στα μάτια του γιου του κι άλλων μικρών παιδιών, στο δεύτερο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. Όλα έγιναν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (03.05.2017).

Ο Βασίλης Γρίβας, πασίγνωστος αθλητής bodybuilding, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε υπόθεση κυκλωμάτων της νύχτας, άφηνε τον μικρό του γιο, μαθητή της 4ης δημοτικού, στο δεύτερο σχολείο των Γλυκών Νερών όταν οι δράστες τον εκτέλεσαν.

Όπως είπε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 μητέρα που λίγο πριν από το φονικό είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο, από τη μια πόρτα του αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes σύμφωνα με άλλον αυτόπτη μάρτυρα, έβγαινε το ανήλικο αγόρι και από την άλλη, οι δράστες εκτελούσαν τον πατέρα του!

«Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο, το σπίτι μου είναι σχεδόν δίπλα και είχα μπει μέσα. Ήρθε μια γυναίκα τρομοκρατημένη και μου είπε ότι πέφτουν πυροβολισμοί. Φωνάξαμε την αστυνομία και πήγαμε στο σχολείο. Είδα έναν άνθρωπο πεσμένο μέσα στο αυτοκίνητό του. Μου είπαν ότι έπεσαν πέντε σφαίρες. Από τη μια πόρτα έβγαινε το παιδί και από την άλλη τον εκτελούσαν, μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Εκείνη την ώρα θα χτύπαγε το κουδούνι για την προσευχή», είπε η τρομαγμένη μητέρα.

Ακούστε τη μαρτυρία της

Ο Παντελής Περιβολάρης, που μίλησε στην ίδια εκπομπή, είναι πατέρας ενός μικρού αγοριού που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο δεύτερο δημοτικό σχολείο των Γλυκών Νερών. Όπως είπε, η δολοφονία έγινε πέντε μέτρα από την είσοδο του σχολείου, την ώρα που χτυπούσε το κουδούνι. Μίλησε για δυο εκτελεστές, που πυροβόλησαν οκτώ φορές.

Ακούστε τι είπε

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε