Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ελεύθερη και η 25χρονη που είχε συλληφθεί για τρομοκρατία

Ελεύθερη και η 25χρονη που είχε συλληφθεί για τρομοκρατία

Εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν να αφήσουν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους την 25χρονη που είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η 25χρονη πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, ενώ της απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Η νεαρή γυναίκα είχε συλληφθεί την Αγ. Παρασκευή, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και «λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη πολεμικών τυφεκίων και άλλων ειδών πολεμικού υλικού».

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι το DNA της είχε βρεθεί στο ασημί μεταλλικό κουτί με τα θαμμένα όπλα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Τελικά όμως, το DNA της δεν ταυτίστηκε.

Η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Η φοιτήτρια είχε προσαχθεί από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής τον Μάρτιο του 2011, τότε που έγιναν οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στο διαμέρισμα της οδού Ελλησπόντου 53 στη Ν. Ιωνία Βόλου με τη σύλληψη έξι βασικών μελών της «Συνωμοσίας» αλλά και σε αυτό της οδού Ορφέως 21 στον Χολαργό.

Τα αποτυπώματά της είχαν βρεθεί στη «μίνι» γιάφκα του Χολαργού, και είχαν οδηγήσει στην προσαγωγή της ως ύποπτη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος ο 29χρονος που είχε συλληφθεί για τρομοκρατία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε