Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελεύθερη με όρους η παρουσιάστρια για τον κλεμμένο πίνακα του Ρούμπενς

Η τηλεπαρουσιάστρια φέρεται να αρνείται την κατηγορία και να υποστηρίζει πως το έργο της το δώρισε ένας Ιταλός, με τον οποίο είχε ερωτική σχέση και επρόκειτο να παντρευτούν.

Ελεύθεροι με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του πίνακα με τίτλο “Το κυνήγι του καλυδώνιου κάπρου”, ο οποίος εκλάπη το 2001 από Μουσείο του Βελγίου.

Η 40χρονη παρουσιάστρια ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού και ο 65χρονος συγκατηγορούμενός της αντικέρ, στα χέρια των οποίων βρέθηκε το έργο τέχνης, απολογήθηκαν για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την δικογραφία, επρόκειτο να πουλήσουν τον πίνακα, έργο του μεγάλου Φλαμανδού ζωγράφου Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, το οποίο λέγεται ότι πλησίαζε τα 6.000.000 ευρώ.

Η τηλεπαρουσιάστρια φέρεται να αρνείται την κατηγορία και να υποστηρίζει πως το έργο της το δώρισε ένας Ιταλός, με τον οποίο είχε ερωτική σχέση και επρόκειτο να παντρευτούν, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι ήταν κλεμμένο αλλά και την αξία που είχε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε