Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελευθερία Αγραφιώτου: Μαρτυρία “κλειδί” για συνομιλία της 69χρονης στο κινητό – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί μανιακός δολοφόνος στο Μαρούσι!

Ελευθερία Αγραφιώτου: Μαρτυρία “κλειδί” για συνομιλία της 69χρονης στο κινητό –  Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί μανιακός δολοφόνος στο Μαρούσι!

– Τρομακτικό σενάριο της Αστυνομίας, από τη στιγμή που αποκλείστηκε η πιθανότητα ο “δράκος του Αμαρουσίου” να κρύβεται πίσω από τη φριχτή δολοφονία
– Τα πρώτα αποτελέσματα του DNA του “δράκου” ήταν αρνητικά
– Στο “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας Αττικής έχει μπει η μαρτυρία υπαλλήλου γνωστής αλυσίδας αρτοποιείων, στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου
– Η εξερεύνηση του χώρου του εγκλήματος έδειξε πως ο δολοφόνος έβγαλε μίσος και μανία σε βάρος της άτυχης γυναίκας

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Τα πρώτα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είναι αρνητικά, όσον αφορά στην εμπλοκή του “δράκου” του Αμαρουσίου στην ειδεχθή δολοφονία, με αποτέλεσμα πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί στα Βόρεια προάστια μανιακός δολοφόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα αποτελέσματα όσον αφορά στην εξέταση και την σύγκριση του γενετικού υλικού αλλά και των αποτυπωμάτων που βρέθηκαν σε αντικείμενα αλλά και στο τόπο της δολοφονίας, δεν ταυτοποιούνται με αυτά του “δράκου” του Αμαρουσίου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή και ενώ είχε ομολογήσει τις επιθέσεις που είχε διαπράξει εναντίον γυναικών σε υπόγειες διαβάσεις, αρνούνταν πεισματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στο ειδεχθές έγκλημα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί συνέκριναν το πιο σημαντικό τους εύρημα, ένα αποτύπωμα επάνω στο ματωμένο παπούτσι της άτυχης γυναίκας, με αυτά του 30χρονου “δράκου” χωρίς όμως να ταυτοποιηθεί.
Βέβαια οι εργαστηριακές έρευνες θα συνεχιστούν, ενώ θα γίνει και δεύτερη σύγκριση προκειμένου να εκμηδενιστεί η περίπτωση λάθους.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν ανακαλύψει στο χώρο που διεπράχθη το φρικιαστικό έγκλημα, ένα αποτύπωμα παπουτσιού, το οποίο ανακάλυψαν έπειτα από επιστημονική έρευνα. Συγκεκριμένα το αποτύπωμα του παπουτσιού του δράστη, βρέθηκε κάτω από τα σωματικά υγρά τις σήψης του πτώματος τις άτυχης γυναίκας.
Το αποτύπωμα του παπουτσιού ήταν επάνω σε αίματα και ανακαλύφθηκε αφού πρώτα με ειδικό τρόπο καθάρισαν τα σωματικά υγρά τις σήψης που το είχαν καλύψει.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του “δράκου” και κατάσχεσαν όλα τα παπούτσια του 30χρονου, προκειμένου να τα ερευνήσουν ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρουν ίχνη από το αίμα τις άτυχης γυναίκας.

Παράλληλα στο “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας Αττικής έχει μπει η μαρτυρία υπαλλήλου γνωστής αλυσίδας αρτοποιείων, στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου όπου και διέμενε η Ελευθερία Αγραφιώτου και ήταν πελάτισσα του καταστήματος.
Η συγκεκριμένη υπάλληλος φέρεται να είχε ακούσει κατά το πρόσφατο παρελθόν το θύμα, να μιλά στο κινητό της με άγνωστο πρόσωπο, λέγοντας σε έντονο ύφος και τόνο: “…να μου δώσεις τα χρήματα που μου χρωστάς. Ακούς τι σου λέω; Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί”.

 

 

Αυτή λοιπόν η μαρτυρία εχει μπει στο “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας, καθώς και σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο δράστης της άγριας δολοφονίας έχει δείξει ιδιαίτερη μανία και μίσος κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας, και παράλληλα φέρεται να έχει βιάσει την άτυχη γυναίκα, ενω η ίδια ψυχορραγούσε και μάλιστα μέσα σε λίμνη αίματος.
Βέβαια και λόγω του γεγονότος πως η 69χρονη δεν πήγαινε συχνά στο Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, όπου και βρέθηκε δολοφονημένη, κάνει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να εξετάζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο να βρίσκονται στην αρχή της δραστηριότητας ενός “Serial killer”, ο οποίος χτύπησε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο Σούπερ Μάρκετ και πλέον “λουφάζει” σχεδιάζοντας με προσοχή την επόμενη δολοφονία του.

Άλλωστε η εξερεύνηση του χώρου του εγκλήματος έδειξε πως ο δολοφόνος έβγαλε μίσος και μανία σε βάρος της άτυχης γυναίκας, την οποία έφθασε στο σημείο να την σηκώσει και να την πετάξει με μίσος στην κατάληξη του κλιμακοστασίου του τρίτου υπογείου του κτιρίου.

 

Το χρονικό

 

Η Ελευθερία Αγραφιώτου βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τετάρτης (25/05) στο τρίτο υπόγειο κτιρίου στο Μαρούσι, ύστερα από 34 ημέρες που ήταν εξαφανισμένη (σ.σ. από τις 21 Απριλίου).

Η ανακάλυψη της σορού της 69χρονης έγινε έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, ο οποίος όταν πήρε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ του κτιρίου, στην οδό Χατζηαντωνίου, ένιωσε έντονη δυσοσμία. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και έπειτα από έρευνες στο χώρο, βρέθηκε τελικά σε κρυφό σημείο κοντά στο φρεάτιο του ασανσέρ, το πτώμα γυναίκας και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, κάτι που σημαίνει πως ο θάνατος της επήλθε πολλές ημέρες πριν την αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε ημίγυμνο, χωρίς εσώρουχο και το παντελόνι κατεβασμένο. Δίπλα της βρέθηκαν η τσάντα της με τα πράγματά της και το κινητό της τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το εσώρουχο και τα παπούτσια βρέθηκαν κοντά στο πτώμα, δίπλα στο κλιμακοστάσιο.

Στο ίδιο πάρκινγκ – σε άλλο επίπεδο – είχε εντοπιστεί από τις 14 Μαϊου το αυτοκίνητό της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε