Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ελεύθερος με όρους ο Μπάμπης Βωβός

Ελεύθερος με όρους ο Μπάμπης Βωβός
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.11.2012 | 16:01
Πρώτη δημοσίευση: 29.11.2012 | 15:53

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 100.000€ στον γνωστό επιχειρηματία, που δεν προφυλακίστηκε μετά την απολογία στην 1η τακτική ανακρίτρια.

Η μη κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό φαίνεται πως ήταν καταστροφική για τον Μπάμπη Βωβό, που την Πέμπτη εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη την περασμένη Τρίτη για χρέη στο δημόσιο που ξεπερνούσαν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του ότι τα 503.000€, που περιλαμβάνεται στο ποσό και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς αφορά μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών, δημιουργήθηκε τους τελευταίους έξι μήνες και άρα δεν είναι ληξιπρόθεσμη οφειλή. Θα γίνει σε ένα μήνα και τότε, φέρεται να είπε ο κ. Βωβός, ήταν αποφασισμένος να κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να πετύχει ρύθμιση της οφειλής.
Ο επιχειρηματίας δεν αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις οφειλές που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ύψους περίπου 1,1 εκατ. ευρώ.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο Μπάμπης Βωβός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Μπ.Βωβού

Χειροπέδες στον Μπάμπη Βωβό για χρέη στο Δημόσιο – Πάνω από ένα εκατ. ευρώ οι όφειλες του

Πως κατέρρευσε η αυτοκρατορία της γυάλινης "βωβούπολης" σαν...χάρτινος πύργος!
   Διαδώστε αυτό το άρθρο