Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πακιστανός που κατηγορείται για βιασμό στα Μάλια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πακιστανός που κατηγορείται για βιασμό στα Μάλια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 26χρονος Πακιστανός που οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία για απόπειρα βιασμού νεαρής Βρετανίδας στα Μάλια.

Σύμφωνα με καταγγελία της 20χρονης από την Μ. Βρετανία, κατά το χρόνο που διερχόταν από απομονωμένο σημείο στη παραλία στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου, και ενώ σταμάτησε για να ζητήσει οδηγίες από τον νεαρό για το πώς θα «βγει» στο δρόμο για το ξενοδοχείο που διέμενε, ο 26χρονος την πλησίασε επικίνδυνα θωπεύοντας διάφορα σημεία του σώματός της.

Τότε η νεαρή Βρετανίδα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται, άρχισε να τρέχει μακριά από τον Πακιστανό.

Σύμφωνα με το FlashNews.gr, τη στιγμή εκείνη από την περιοχή περνούσαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου που ενεργούσαν περιπολία, είδαν την 20χρονη να φεύγει τρέχοντας, πλησίασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν για το συμβάν από τη βρετανίδα και προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη παρεξήγησε τις κινήσεις και τις προθέσεις του καθώς δεν την πλησίασε με σκοπό να τη βιάσει, αλλά μι φιλική διάθεση.

Ο 26χρονος που διαμένει στην Ιεράπετρα θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε