Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελληνας ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να ασελγήσει σε παιδάκια!

Ελληνας ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να ασελγήσει σε παιδάκια!
Σοκάρει η είδηση πως ένας 42χρονος καθηγητής έφτασε στο σημείο να ταξιδέψει από την Ελλάδα στην Αμερική για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις!

 

Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα καθηγητή Πληροφορικής που τελικά συνελήφθη όταν έφτασε στην Αμερική. Πως ξεκίνησε όμως η ιστορία αυτή.
 
Σύμφωνα με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο 42χρονος συνομιλούσε μέσω chat room από το IRC με μία μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 5 και 7 ετών που ζούνε στο Ντένβερ. Μετά από αρκετές εβδομάδες και συνομιλίες με την μητέρα κατάφερε να την πείσει να του “πουλήσει” τα παιδιά της για να ικανοποιήσει της αρρωστημένες του ορέξεις.
 
Έτσι ο εν λόγω καθηγητής ταξίδεψε τελικά στο Ντένβερ στις 14 Ιουνίου όμως φτάνοντας εκεί τον περίμενε μια έκπληξη. Η μητέρα με την οποία μιλούσε ήταν αμερικανίδα πράκτορας της αρμόδιας υπηρεσίας για την πάταξη της παιδικής πορνογραφίας αλλά και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Έτσι μόλις έφτασε ο 42χρονος του πέρασαν χειροπέδες και τον πήγαν στο τμήμα.
 
Μετά την ενημέρωση της ελληνικής αστυνομίας, άνδρες του τμήματος πήγαν στο σπίτι του στην Αργυρούπολη όπου βρήκαν και κατάσχεσαν δύο λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι υπολογιστές έχουν σταλεί για έρευνα για να δουν τι ακριβώς περιέχει.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε