Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Εμετικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας στα χέρια στρατιωτικού-Χειροπέδες σε δύο κομμωτές και άλλα 11 άτομα!

Εμετικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας στα χέρια στρατιωτικού-Χειροπέδες σε δύο κομμωτές και άλλα 11 άτομα!

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας, που για την ώρα έχει περάσει χειροπέδες σε 14 άτομα – Ανάμεσά τους, εκτός από τους δύο κομμωτές και τον στρατιωτικό, ένας τραπεζικός υπάλληλος και ένας ασκούμενος δικηγόρος…

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αρχίζει να αποκαλύπτεται και αναμένεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση της αστυνομίας και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος με την κωδική ονομασία ”spider&sea”. Τα πρώτα στοιχεία μαρτυρούν τη σοβαρότητα της υπόθεσης…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt, έχουν γίνει 14 συλλήψεις σε ολόκληρη τη χώρα, για σκληρά βίντεο και φωτογραφίες που πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, ένας στρατιωτικός και ένας Άγγλος τουρίστας στην Κρήτη, δύο κομμωτές, ένας τραπεζικός υπάλληλος, ένας ασκούμενος δικηγόρος και άλλα 8 άτομα, που κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα.

Οι έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ξεκίνησαν αθόρυβα και οι πρώτες συλλήψεις έγιναν στην Κρήτη. Στο Ηράκλειο εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη ενός στρατιωτικού που όπως διαπιστώθηκε είχε στο σπίτι του, εμετικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή, είναι ότι σε πολλά βίντεο φαίνεται θάλασσα. Κάτι που κάνει υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να φοβούνται ότι τα βίντεο έχουν τραβηχτεί στη χώρα μας.

Για την ίδια υπόθεση στο Ηράκλειο, συνελήφθη και ένας Άγγλος που όπως διαπιστώθηκε πηγαινοερχόταν τους τελευταίους μήνες στην πόλη. Τόσο ο στρατιωτικός όσο και ο τουρίστας κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα και ανακρίνονται για να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται την προσεχή Δευτέρα (30-07-2012), όταν θα έχει ολοκληρωθεί ακόμα μία έρευνα, που αφορά πειρατεία δορυφορικού σήματος, που για την ώρα έχει οδηγήσει με χειροπέδες στο τμήμα 7 άτομα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έβαλε φωτιά στον έναν και σκότωσε τον άλλο! – Άγριο φονικό στη Σύρο

Κρήτη: Επιδόματα ανεργίας δια της μεθόδου της… πλαστογραφίας!

Κως: Κακοποίησαν τις γυναίκες τους – Στο νοσοκομείο τα δύο θύματα!

Πάτρα:Μαρτύριο για 60€ – Την έδεσαν στο κρεβάτι με ζώνη!

Μεσολόγγι:Ο Αλβανός περίμενε πως και πως, να κάνουν το σταυρό τους!

Χανιά: Η καφετέρια δεν σέρβιρε μόνο καφέ τα βράδια…

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε