Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένας έφηβος μετανάστης νεκρός στα παγωμένα νερά του Έβρου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένας 16χρονος παράνομος μετανάστης, έχασε τη ζωή του, όταν βάρκα στην οποία βρισκόταν μαζί με άλλους οκτώ αλλοδαπούς, αναποδογύρισε στα παγωμένα νερά του Έβρου ποταμού, στην περιοχή Μάνδρας Διδυμοτείχου.

Επίσης, ένα αγοράκι περίπου 4 χρονών και τρείς γυναίκες που βρισκόταν στην λέμβο, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται με υποθερμία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, το αγοράκι νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση, καθώς έπαθε έντονη υποθερμία, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες μαρτυρίες των διασωθέντων, οι γονείς του παιδιού δεν ήταν στην ίδια βάρκα και αναζητούνται.

Οι υπόλοιποι τέσσερις μη νόμιμοι μετανάστες που βρίσκονταν στη λέμβο, μεταφέρθηκαν στο τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Οι Αφγανοί παράνομοι μετανάστες βρέθηκαν στην ελληνική κοίτη του ποταμού Έβρου από άνδρες της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομετανάστευσης.
Η αστυνομία εκτιμά ότι ο διακινητής που τους μετέφερε παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα με λέμβο, πιθανόν τους εγκατέλειψε με συνέπεια να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο σκότωσε κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο! ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε