Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ένοπλες ληστείες κατά ταξιτζήδων

Ένοπλες ληστείες κατά ταξιτζήδων

Σωρεία επιθέσεων τις πρώτες ώρες της Κυριακής στην Αθήνα, με δύο πανομοιότυπες ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί.

Τρεις άγνωστοι με την χρήση σπρέι ακινητοποίησαν δύο άτομα και τους πηραν μία τσάντα με προσωπικά τους έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό, στη συμβολή των οδών Λαμπελέτ και Ιωαννίνων.

Στις 4 το πρωί άγνωστος με την απειλή όπλου μπήκε σε ταξί και αφαίρεσε από τον οδηγό το κινητό και τα λεφτά του, στη συμβολή της πλατείας Βενιζέλου και της οδού Βουρνάζου. Ο δράστης στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του και αναζητείται.

Την ίδια ώρα περίπου, ένας ένοπλος μπήκε σε ταξί στο Ν. Ψυχικό – στη συμβολή των οδών Ανδριανείου και Κατεχάκη και απειλώντας τον οδηγό, του πήρε 170 ευρώ.

Κατά τ’ άλλα, στις 5 τα ξημερώματα, άγνωστος αφαίρεσε από περιπτερά στην οδό Πλαπούτα στο Ηράκλειο προσωπικά του έγγραφα.

Το βράδυ του Σαββάτου, συνελήφθη αλλοδαπός στην οδό Κεραμέων 7 γιατί με την απειλή βίας επιτέθηκε σε γυναίκα και της αφαίρεσε χρυσή αλυσίδα.

Τρεις άγνωστοι μπήκαν επίσης το βράδυ του Σαββάτου σε πρακτορείο ΠΡΟ – ΠΟ στην οδό Ασ. Φωτήλα και με την απειλή όπλου πήραν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε