Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ένοπλη ληστεία με τραυματία σε βενζινάδικο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά από πυροβολισμό σε ληστεία που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο τμήμα ανάμεσα στα Σαβάλια και τη Γαστούνη.

Σύμφωνα με το ilialive.gr οι δύο ληστές φαίνεται πως γνώριζαν τον τρόπο λειτουργίας των δύο πρατηρίων που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη στην Αμαλιάδα και στα Σαβάλια.

Οι δράστες περίπου στις έντεκα έστησαν καρτέρι στο δεύτερο πρατήριο, περιμένοντας να έλθει η γυναίκα υπάλληλος του πρώτου, που θα παρέδιδε και τις εισπράξεις στον ιδιοκτήτη.

Μόλις αυτή βγήκε από το αυτοκίνητο, ένας άνδρας με κουκούλα στο κεφάλι κρατώντας πιστόλι, της όρμησε και της ζήτησε τα χρήματα.

Ο ληστής αφού πυροβόλησε προς το πρατήριο υγρών καυσίμων, άρπαξε τα χρήματα, περίπου 7.000 με 8.000 ευρώ, μπήκε στο αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε.

Ο ιδιοκτήτης που βρισκόταν στο εσωτερικό του γραφείου του πρατηρίου, βλέποντας τον ληστή να κρατά όπλο, έπεσε στο έδαφος. Η σφαίρα από τον πυροβολισμό τον πέτυχε στο πόδι, γδέρνοντας το δέρμα του, προκαλώντας ευτυχώς ένα επιπόλαιο τραύμα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε το όχημα που έκλεψε και χρησιμοποίησε για να διαφύγει.

Οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας και αστυνομικοί από άλλες υπηρεσίες αναζητούν τους δράστες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε