Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Επεισόδια στο Σύνταγμα, πάρτι για τους ληστές του δρόμου

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μάχες των αστυνομικών με τους γνωστούς-αγνώστους, μάχες και των πολιτών με τους αγνώστους στη μέση του δρόμου. Έξι ληστείες έγιναν η μια μετά την άλλη.

Στο Ίλιον ένα άτομο επιτέθηκε σε 67χρονο άνδρα που μόλις είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα και του άρπαξε τσαντάκι με 15.000 ευρώ. Προφανώς ο ληστής “την είχε στήσει” στην τράπεζα και ακολούθησε τον άτυχο άνδρα…

Οι υπόλοιποι έβγαλαν… ψιλά. Ως και έναν 91χρονο άνθρωπο έβαλαν στο μάτι. Ο άτυχος ηλικιωμένος έκανε το λάθος να κρατάει τσαντάκι και έτσι ο νεαρός νόμισε ότι θα βγάλει καλό μεροκάματο, τελικά άρπαξε 20 ευρώ.

Μόλις 15 ευρώ ήταν η λεία ενός ακόμη ληστή που επιτέθηκε σε μια νεαρή κοπέλα στα Πατήσια. 100 ευρώ θα πρέπει να μοιραστούν στα τρία οι ληστές που χτύπησαν έναν 20χρονο στο Περιστέρι και 50 ευρώ “μεροκάματο” έβγαλαν οι δυο ληστές που επιτέθηκαν σε εναν 55χρονο στο Ψυχικό.

Στο Ίλιον ο ληστής που άρχισε να χτυπάει έναν άνδρα για να του αρπάξει το πορτοφόλι δεν ήταν μόνος. Άλλοι τέσσερις τον περίμεναν σε ένα αμάξι. Ευτυχώς δεν επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα και οι πέντε μαζί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε