Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έπιασαν 38χρονο που είχε ρημάξει τη Μύκονο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επ’ αυτοφώρω συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Μυκόνου 38χρονο άνδρα που είχε κατακλέψει σπίτια, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία στο νησί των ανέμων.

Στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 38χρονος ληστής συνελήφθη τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει διαμέρισμα σε συγκρότημα οικιών. Στην κατοχή του, βρέθηκαν είδη ρουχισμού, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δυο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 173 ευρώ, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του καθώς και σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων τα οποία είχε αφαιρέσει από οικίες και διαμερίσματα τουριστικών επιχειρήσεων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ρολόγια, κοσμήματα, είδη ρουχισμού κ.λ.π.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί επτά κλοπές, που φέρεται ότι είχε διαπράξει ο συλληφθείς, σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου.

Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στους παθόντες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός αντικειμένων που προέρχονται από κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε