Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Έπιασαν έμπορο τροφίμων για χρέη πάνω από 7 εκατ. ευρώ – Ε, και; – Υπάρχει δικαστής να καταδικάσει έστω και έναν από τους φοροφυγάδες;

Έπιασαν έμπορο τροφίμων για χρέη πάνω από 7 εκατ. ευρώ – Ε, και; – Υπάρχει δικαστής να καταδικάσει έστω και έναν από τους φοροφυγάδες;

– Συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στο Κολωνάκι
– Θα αφεθεί κι αυτός ελεύθερος χωρίς ούτε ένα ευρώ εγγυηση;
– Γιατί ωρύονται ΣΔΟΕ και Οικονομική αστυνομία για την ασυλία των γκλαμουράτων

Την ημέρα της ονομαστικής του εορτής συνελήφθη ο 47χρονος Σπυρίδων Γερόλυμος, ιδιοκτήτης της εταιρείας τροφίμων ΣΠΕΡΑΝΤΖΑ ΕΠΕ για χρέη στο Δημόσιο πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης και της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τα χρέη του 47χρονου είναι συνολικού ύψους 7.090.324,88 ευρώ. Θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Στην Κοζάνη τώρα, συνελήφθη μεγάλος εργολάβος, με χρέη 6,5εκ.€ στο δημόσιο (διαβάστε περισσότερα)

Μέχρι εδώ καλά θα πει κανείς. Είναι ακόμα δύο επιχειρηματίες με υπέρογκες οφειλές στο Δημόσιο, που συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην δικαιοσύνη.

Τι γίνεται όμως από εκεί και πέρα; Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι κανείς μα κανείς δεν έχει πληρώσουν ούτε ένα σεντ και εκτός της διαπόμπευσης που γίνεται από τα ΜΜΕ, οι “επιχειρηματίες” φεύγουν λίγες ώρες μετά ελεύθεροι χωρίς να έχουν καταβάλλει ούτε ένα σεντ!

Αυτό, από τη μια δρα αποτρεπτικά για τους επόμενους από το να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο και από την άλλη εξοργίζει την οικονομική αστυνομία και το ΣΔΟΕ αφού όπως λένε: “εμείς τους συλλαμβάνουμε και οι δικαστές τους αφήνουν ελεύθερους…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζάμπα οι συλλήψεις διασήμων – Κανένας δεν πλήρωσε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Λάκης Γαβαλάς που συνελήφθη για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο!

Ο Γαβαλάς μετά τη φυλακή πάει για γύρισμα

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου ο Κ. Γιαννίκος του Alter

Έπιασαν τον Γ. Πετζετάκι για χρέη 2,1 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο – Ελλάδα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε