Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Έπιασαν έναν απο τους 2 δράστες της αιματηρής ληστείας στο Πέραμα

Απο τη ληστεία στο Πέραμα- ΦΩΤΟ NEWSIT
Απο τη ληστεία στο Πέραμα- ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι δράστες είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει 23χρονο υπάλληλο σούπερ μάρκετ. Ο συλληφθείς είχε πάρει μέρος και σε άλλη ένοπλη ληστεία.

Στα χέρια της αστυνομία έπεσε ένας από του δύο δράστες που τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν ληστέψει υπάλληλο Σούπερ Μάρκετ στο Πέραμα.

Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πλησίασαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος υπάλληλος και μετέφερε τσάντα με τις εισπράξεις της επιχείρησης σε υποκατάστημα τράπεζας.

Οι δύο ένοπλοι εκμεταλλευόμενοι την στάση του αυτοκινήτου στο φανάρι, κατέβηκαν από τη  μοτοσυκλέτα και ο μεν οδηγός άρπαξε την τσάντα από το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού, ενώ ο συνεπιβάτης πυροβόλησε στο αριστερό πόδι και τραυμάτισε τον 23χρονο υπάλληλο. 

Διαβάστε την είδηση για τη ληστεία στο Πέραμα

Χθές το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή του Πολυγώνου, τον έναν από τους δύο δράστες και τον συνέλαβαν. Πρόκειται για 27χρονο Αλβανό ο οποίος ήταν ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 23χρονο.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πιστόλι με γεμιστήρα με 5 φυσίγγια, 1 ζευγάρι μαύρα γάντια, 3 τσαντάκια μέσης, ρουχισμός, υποδήματα καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.
 
Όπως εξακριβώθηκε επίσης, ο 27χρονος αλλοδαπός είναι ο ένας από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας, που έγινε ένα μήνα νωρίτερα στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, σε βάρος 49χρονου από τον οποίο άρπαξαν με την απειλή πιστολιού, που κρατούσε ο 27χρονος, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.

Διαβάστε
Είχαν ρημάξει σπίτια στα Β. Προάστια – Έδεναν και χτυπούσαν τους ιδιοκτήτες τους

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε