Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Επιασαν τον πρώην σύζυγο της “Σούλας”

Σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 25 χρόνων και 6 μηνών και χρηματική ποινή.

Τον πρώην σύζυγο της «Σούλας», της σημερινής συντρόφου του επικίνδυνου έγκλειστου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι, συνέλαβαν στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Με αυτόν τον άνθρωπο η «Σούλα» είχε αποκτήσει τα δύο παιδιά της, κάποια στιγμή χώρισαν οι δρόμοι τους και εκείνη βρήκε τον έρωτά της στο πρόσωπο της «δολοφονικής μηχανής», όπως χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, τον Αλκέτ Ριζάι.

Η ίδια κατηγορήθηκε ότι τον είχε βοηθήσει στην δεύτερη εναέρια απόδρασή του από τις φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με τον κακοποιό-«τρομοκράτη» Βασίλη Παλαιοκώστα. Η «Σούλα» μαζί με τον Αλκέτ είχαν καταφέρει να διαφύγουν και από το Αλεποχώρι όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χάσουν τον Βασίλη Παλαιοκώστα που επέβαινε στο «αγαπημένο» του τζιπ VW TOUAREG.

Και οι δύο συνελήφθησαν μετά από αστυνομική επιχείρηση, τον Νοέμβριο του 2009 σε μεζονέτα που είχαν νοικιάσει στο Άνω Σούλι Μαραθώνα. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι φυλακισμένο σήμερα.

Ο 40χρονος, πρώην σύζυγος της Σούλας, συνελήφθη στο Κερατσίνι, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 25 χρόνων και 6 μηνών και χρηματική ποινή. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για εκβίαση, κλοπή, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη μεταφορά και προώθηση στην χώρα λαθρομεταναστών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε