Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Επικήρυξαν με 100.000 ευρώ τους δολοφόνους του σεκιουριτά στην Ελευσίνα

Με το ποσό των 100.000 ευρώ επικήρυξε η ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας G4S τους δράστες της δολοφονίας του υπαλλήλου της, Σπύρου Κανελλόπουλου.

Ο υπάλληλος, δέχθηκε την δολοφονική επίθεση την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ενώ εκτελούσε περιπολία στην Αττική Οδό, στην περιοχή Ρουπακίου της Ελευσίνας.

Δολοφονήθηκε από 2 άτομα ενώ είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στον παράδρομο που οδηγεί προς Ελευσίνα, στο 4ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού. Οι δράστες που στόχο είχαν την αρπαγή του αυτοκινήτου, τον πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Στη συνέχεια, φορώντας κουκούλες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του άτυχου 29χρονου και κατευθύνθηκαν στο Ρουπάκι Ασπροπύργου, όπου με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από υπάλληλο της Αττικής Οδού το ποσό των 150 ευρώ.

Σύμφωνα με δελτίου τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο η G4S “η εταιρεία συγκλονισμένη από την απώλεια του εργαζομένου της, ενός υποδειγματικού επαγγελματία και πολύ αγαπητού συναδέλφου, θα συμπαρασταθεί αμέριστα στην οικογένεια του και θα συνδράμει το έργο των διωκτικών αρχών, επικηρύσσοντας τους δράστες του στυγερού αυτού εγκλήματος με το ποσό των 100.000 ευρώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον σκότωσαν για να του κλέψουν το αυτοκίνητο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε