Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση στον φοιτητή: Ξεσπάει η μητέρα του Χρυσαυγίτη! “Θα κινηθώ δικαστικά” [vid]

Επίθεση στον φοιτητή: Ξεσπάει η μητέρα του Χρυσαυγίτη! “Θα κινηθώ δικαστικά” [vid]

Για πρώτη φορά σπάει την σιωπή της η μητέρα του Χρυσαυγίτη που κατηγορείται ότι συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού την περασμένη Παρασκευή. Η ίδια αρνείται την εμπλοκή του γιου της, ενώ υποστηρίζει ότι θα κινηθεί νομικά για την σύλληψη του γιου της, κάνοντας λόγο για ανέντιμο πόλεμο. 

“Τίποτα δεν έχει γίνει στην καφετέρια και την πιάνουνε όλοι στο στόμα. Δεν έχουμε καμία σχέση εμείς και μας ανακατεύουν, δεν ξέρω… τις γειτονιές. Ανακατέψανε την καφετέρια επειδή ο γιος μου είναι στην ασφάλεια. Είναι υπάλληλος μετακλητός στη Βουλή του κυρίου Μιχαλολιάκου” ανέφερε η μητέρα του στην εκπομπή Tatiana Live της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε.

“Δεν ξέρω τώρα που είναι ακριβώς, σας λέω, ήταν πρωί στην καφετέρια και βγαίνοντας τον συνέλαβαν. Ούτε κρύφτηκε, ούτε τον κρύψαμε, ανοιχτά στη δουλειά ήλθε” πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι όταν έγινε η σύλληψη του γιου της στην καφετέρια ήταν 4 άτομα μόνο και πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος χαμογελαστός και χαλαρός σαν να μην είχε κάνει… τίποτα και εν μέσω αποθέωσης από άλλους οπαδούς της Χρυσής Αυγής έφτασε  στα δικαστήρια. Η παραμονή του στο γραφείο του ανακριτή διήρκεσε λίγο, αφού ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την Τετάρτη (δείτε εδώ περισσότερα).

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε