Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Επιχείρησε να βιάσει την 27χρονη κωφάλαλη κόρη της οικογένειας που τον φιλοξενούσε

Επιχείρησε να βιάσει την 27χρονη κωφάλαλη κόρη της οικογένειας που τον φιλοξενούσε

Μια σοκαριστική υπόθεση έρχεται στο φως. Ένας 42χρονος προσπάθησε να βιάσει ένα 27χρονο κωφάλαλο κορίτσι αλλά η ανησυχία της μητέρας του, την έσωσε από τον βιασμό.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Κερατέας, όπου έγιναν όλα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ένας 42χρονος άνδρας, φιλοξενούνταν στο σπίτι οικογένειας. Δεν δίστασε επιτεθεί σεξουαλικά στην 27χρονη κόρη του ζευγαριού που του άνοιξε το σπίτι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, ο 42χρονος, άγνωστο ακόμα με πιο πρόσχημα, πήρε την 27χρονη από το σπίτι της οικογένειας και την πήγε σε κοντινό σημείο. Εκεί, της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η 27χρονη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο δράστης της απόπειρας βιασμού να την τραυματίσει, προκαλώντας της γρατζουνιές και μώλωπες στο σώμα της.

Για καλή τύχη του κοριτσιού, η απουσία από το σπίτι του 42χρονου και της 27χρονης ανησύχησε τη μητέρα του κοριτσιού. Ανησύχησε όταν δεν μπορούσε να τους βρει καθώς δεν γνώριζε που είναι. Γι’ αυτό πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την εξαφάνιση!

Η αστυνομία βρήκε τον 42χρονο και την 27χρονη σε κοντινό, στο σπίτι της οικογένειας, σημείο. Εκείνος ήταν ημίγυμνος, ενώ είχε καταφέρει να βγάλει και κάποια από τα ρούχα του θύματός του. Η 27χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ όταν τη βρήκαν οι αστυνομικοί.

Ο 42χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε