Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επτά ληστείες σε μια νύχτα!

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Από μαφιόζικη επίθεση μέχρι κλοπή… σάντουιτς περιλαμβάνει το “αστυνομικό δελτίο”

Σε βενζινάδικο έβγαλαν χειροβομβίδα, έναν ταξιτζή τον έκλεψε η πελάτισσά του και στο Χαϊδάρι οδηγός δέχτηκε πυροβολισμούς από το διπλανό αυτοκίνητο.

Κάθε είδους έγκλημα συμβαίνει στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο…
Μέρα μεσημέρι, λίγο μετά τις τέσσερις στο Κερατσίνι ένας τσαντάκιας έστειλε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο, αφού για να της αρπάξει την τσάντα την έριξε στο δρόμο με αποτέλεσμα η γυναίκα να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι.
Λίγο μετά τις οκτώ το κέντρο της άμεσης πήρε… φωτιά.
20.11 στην Αθήνα, συμβολή των οδών Ιλιάδος και Δικαιάρχου, ένας ληστής μπήκε σε σούπερ μάρκετ και άρπαξε τα χρήματα από τα ταμεία, μισή ώρα μετά στη Δραπετσώνα ένας ακόμη δράστης με τον ίδιο τρόπο λήστεψε άλλο σούπερ μάρκετ και την ίδια ώρα στον Πειραιά το … κακό με τα σούπερ μάρκετ τρίτωσε. Ο ληστής άρπαξε 500 ευρώ από τα ταμεία, αλλά απέτυχε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.
Λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα στα Πετράλωνα δύο άνδρες έβγαλαν μαχαίρι σε οδηγό αυτοκινήτου που περίμενε να ανάψει πράσινο στο φανάρι. Άρπαξαν 50 ευρώ και τα δύο κινητά του οδηγού και εξαφανίστηκαν.
Τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια οι ληστές ήταν μάλλον … πεινασμένοι. Εισέβαλαν σε κατάστημα που παρασκευάζει σάντουιτς και κουλούρια και αφού χτύπησαν τον ιδιοκτήτη άρπαξαν ό,τι φαγώσιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.
Την πιο… εντυπωσιακή ληστεία διέπραξαν ωστόσο λίγο μετά τις πέντε τα χαράματα οι δράστες που χτύπησαν ένα σούπερ μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη. Κατάφεραν να διαρρήξουν δύο ΑΤΜ τραπεζών που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο και τα ταμεία του σούπερ μάρκετ 30.000 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε