Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ερευνα για αστυνομικό που έβγαλε το όπλο του εναντίον των κατοίκων της Κερατέας

Προκαταρκτική διοικητική εξέταση διατάχθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σχετικά με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και απεικονίζουν αστυνομικό με προτεταμένο όπλο στην περιοχή της Κερατέας.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε όταν βρέθηκε μπροστά στο πλήθος των ανθρώπων που διαμαρτύρονταν για την προσαγωγή του 30χρονου που έγινε έρευνα στο σπίτι του και ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Από την αστυνομία αναφέρθηκε ότι η έρευνα διατάχθηκε προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο αστυνομικός έβγαλε το πιστόλι του και εάν προκύπτουν πειθαρχικές ευθύνες σε βάρος του ή απειλήθηκε η ζωή του.

Το γεγονός αυτό πάντως, σε συνδυασμό με τα χθεσινά γεγονότα, έχουν δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση στην Κερατέα.

Να τεθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαυρεωτικής και ζήτησε από την κυβέρνηση «να αποσύρει τα ΜΑΤ», προκειμένου να τεθούν εξαρχής οι συζητήσεις για τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) της Κερατέας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του δημοτικού συμβουλίου, οι δημοτικοί άρχοντες μαζί με πλήθος κατοίκων πορεύτηκαν από την κεντρική πλατεία της πόλης προς το σημείο, όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το ΧΥΤΑ, δηλώνοντας αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο όλη τη νύχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες στα επεισόδια της Κερατέας

Χάος στην Κερατέα! Πολιορκούν το αστυνομικό τμήμα – Με δακρυγόνα απαντούν τα ΜΑΤ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε