Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Έριξα μολότοφ στους Τσολιάδες” – Απίστευτη ομολογία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το περιστατικό με τη βόμβα μολότοφ εναντίoν των Ευζώνων στο Σύνταγμα της περασμένη Τρίτης είχε σημάνει συναγερμό.

Ήταν μάλιστα η Κρατική Ασφάλεια που είχε αναλάβει την υπόθεση καθώς από το πουθενά ένας νεαρός είχε εμφανιστεί και είχε εκτοξεύσει μια βόμβα στο μνημείο, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό ή σοβαρές ζημιές.

Και ενώ είχε σημάνει συναγερμός, εξετάζοντας υλικό από κάμερες, αλλά και οι λιγοστοί μάρτυρες που υπήρχαν κυρίως μεταξύ των Ευζώνων η λύση στο μυστήριο ήρθε… από μόνη της.


Την περασμένη Κυριακή ένας 25χρονος που είναι κάτοικος Αμαρουσίου εμφανίστηκε και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της επίθεσης.

Ο 25χρονος αποφάσισε να παραδοθεί, αλλά μπερδεύτηκε κάπως. Πήγε στην Τροχαία Αθηνών. Όταν τον ρώτησαν στην είσοδο για ποια παράβαση έχει πάει ο νεαρός τους άφησε όλους άφωνους:

“Εγώ είμαι αυτός που έριξα τη βόμβα μολότοφ στους τσολιάδες στο Σύνταγμα”, είπε.

Αμέσως τον οδήγησαν στην Κρατική Ασφάλεια για εξέταση και εκεί ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν είναι καλά, “έχω ψυχολογικά προβλήματα” είπε και ζήτησε συγνώμη.
Οι αστυνομικοί ζήτησαν τη γνώμη ειδικού. Ο ψυχολόγος που εξέτασε τον 25χρονο βεβαίωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στη συμπεριφορά του νεαρού.
Μετά την καταγραφή των απαραίτητων στοιχείων (δακτυλικά, φωτογραφίες κλπ) σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου δικογραφία, ωστόσο ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε