Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Ερωτική περιοδεία” μέσω ιστοσελίδας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χιλιάδες τηλέφωνα και διευθύνσεις πελατών βρέθηκαν στα χέρια των δύο καλλίγραμων Ρωσίδων.

Μέσω μιας ιστοσελίδας, δύο καλλίγραμμα μοντέλα από τη Ρωσία ήρθαν στην Αθήνα για την “ερωτική περιοδεία” που είχαν διοργανώσει οι μαστροποί-φαντάσματα.

Στελέχη του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας δύο κοπέλες ηλικίας 23 και 27 χρόνων, που διαφήμιζαν τις «παροχές» τους, με οικονομικές απαιτήσεις που κυμαίνονταν από 200 έως 1.000 ευρώ.


Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν τηλεφωνικά με αριθμούς που δημοσιεύονταν στην επίμαχη ιστοσελίδα και κανόνισαν ραντεβού, με δύο από τα μοντέλα που διαφημίζονταν, σε δωμάτιο πολυτελούς κεντρικού Αθηναϊκού ξενοδοχείου, όπου και τις συνέλαβαν αφού προηγουμένως είχαν παραλάβει τα προσυμφωνηθέντα και προσημειωμένα χρηματικά ποσά.
 
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαπές εργάζονταν για λογαριασμό αγνώστων προσώπων, εγκεφάλων του κυκλώματος ,με έδρα την Μαδρίτη, Μόσχα, Πράγα και Σεούλ, τα οποία οι συλληφθείσες ουδέποτε είχαν συναντήσει αλλά κατέθεταν σε αυτούς τις εισπράξεις από τις παγκόσμιες περιοδείες τους σε διαφορετικούς κάθε φορά τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Μέσα στο ξενοδοχείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.350, μεγάλο αριθμό χειρόγραφων σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών, όπως και διευθύνσεις και τηλέφωνα από διάφορα Ευρωπαϊκά Ξενοδοχεία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε