Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έσφαξαν τον Μανώλη Καντάρη για 120 ευρώ στο Μοναστηράκι

– Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπίσουν και τον τρίτο δράστη που είναι Πακιστανός
– Οι δύο Αφγανοί 27 και 20 ετών είναι γνωστοί στην αστυνομία για μικροκλοπές
– Τον είχαν σκοτώσει εν ψυχρώ όταν πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει
– Διαβάστε τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του NewsIt

Για 120 ευρώ σκότωσαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη οι δράστες της επίθεσης το πρωί της 10ης Απριλίου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι τρεις δράστες πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για το παραπάνω ποσό.

Οι δύο που συνελήφθησαν είναι Αφγανοί, 27 και 20 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι υπήκοος Πακιστάν. Οι δύο Αφγανοί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης από την αστυνομία σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι κρύβονταν μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011. Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου.Την Πέμπτη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η δολοφονία αυτή είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς αυτός ο άνθρωπος την ώρα που πήγαινε στο μαιευτήριο για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, κάποιοι του έκοψαν το νήμα της ζωής, για να του κλέψουν μία κάμερα που κρατούσε για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές του παιδιού του.

Διαβάστε επίσης:

Ασύλληπτη τραγωδία – Τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά από την εν ψυχρώ δολοφονία

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Από το μαιευτήριο στην κηδεία η χήρα του δολοφονημένου 44χρονου Μανώλη

“Είμαι δυνατή για τα παιδιά μου”, λέει η χαροκαμένη σύζυγος του Μανώλη

Το σπαραχτικό ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μανώλη στο Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε