Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Έσκισαν τα λάστιχα 38 (!) αυτοκινήτων

(ΦΩΤΟ NEWSIT)

Από το πρωί ο ένας μετά τον άλλο 38 κάτοικοι του Ρέντη πήραν αναγκαστικά το δρόμο για το βουλκανιζατέρ για να πληρώσουν άλλος 300 και άλλος … 1.200 ευρώ!

Κανείς δεν ξέρει τι και πως έγινε, κανείς δεν ξέρει πόσοι ήταν οι δράστες και γιατί το έκαναν. Ουσιαστική αιτία μάλλον δεν υπάρχει αφού εν υπήρξαν και διακρίσεις.

Οι δράστες μπήκαν πρώτα στα δυο Δημοτικά πάρκινγκ στην Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Ο Δήμος τα παρέχει δωρεάν στους κατοίκους και ο χώρος δεν φυλάσσεται. Αν και μιλάμε για το κέντρο της περιοχής κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Πάνω από 20 αυτοκίνητα άφησαν χωρίς λάστιχα μέσα στα δύο πάρκινγκ οι δράστες και ύστερα άρχισαν να κάνουν… βόλτες και στις γύρω γειτονιές, μέχρι που φαίνεται κάτι τους φόβισε ή… βαρέθηκαν.

Το άσχημο για τους κατοίκους είναι ότι οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί από κανέναν, ούτε έτυχε να περνάει κάποιο περιπολικό και έτσι όλοι έπρεπε να πληρώσουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ μόνο και μόνο για να πάνε σήμερα στη δουλειά τους.

Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι (αν δεν θεωρηθεί βανδαλισμός ή επεισόδιο) δεν θα πάρουν και καμία αποζημίωση. Aκούστε τι δήλωσε για το θέμα στο NewsIt ο δήμαρχος του Ρέντη, Γιώργος Ιωακιμιδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε