Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έστησαν ενέδρα σε 64χρονη και της αφαίρεσαν πάνω από 80 χιλιάδες ευρώ

Έστησαν ενέδρα σε 64χρονη και της αφαίρεσαν πάνω από 80 χιλιάδες ευρώ

Το πιο παράξενο είναι πως οι δράστες γνώριζαν πως η 64χρονη γυναίκα είχε κάνει ανάληψη από την τράπεζα αυτό το ποσό.

Συγκεκριμένα, στην Αγ. Μαρίνα στο κορωπί,  τέσσερα άτομα έστησαν ενέδρα στην 64χρονη ένοικο μονοκατοικίας. Εμφανίστηκαν μπροστά της φορώντας κουκούλες όταν εκείνη βγήκε από την πόρτα του σπιτιού της. Με την απειλή όπλων την ανάγκασαν να μπει και πάλι στο σπίτι της, όπου για τουλάχιστον 3 ώρες οι δράστες παρέμειναν εκεί τρομοκτατώντας την και κάνοντάς της ανάκριση προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για τις οικονομίες της.

Με αυτόν τον τρόπο οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν 80.800 ευρώ από την 64χρονη. Το ποσό αυτό ήταν όλες οι ι οικονομίες σκληρής δουλειάς. Η άτυχη γυναίκα είχε σηκώσει όλα αυτά τα χρήματα από την τράπεζα υπό το φόβο ενός επικείμενου κραχ, ή της επιστροφής στην δραχμή, κρύβοντάς τα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 4 ακόμη θύματα της ίδιας ληστρικής σπείρας, τις τελευταίες ημέρες, που και εκείνα είχαν προβεί σε αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τράπεζες για τους ίδιους λόγους. Αρμόδιοι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέλη της σπείρας προβαίνουν σε παρακολουθήσεις των θυμάτων μέσα στις τράπεζες και στη συνέχεια οργάνωση ληστείας σε βάρος τους, μέσα στα σπίτια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρόμος από τους ληστές με τα καλάσνικοφ – “Χτύπησαν” δυο φορές την ίδια νύχτα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε