Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εταιρεία ενοικιαζόμενων δολοφόνων! Απίστευτη υπόθεση με άρωμα … τρομοκρατίας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εταιρεία ενοικιαζόμενων εκτελεστών και μάλιστα επαγγελματιών βρίσκεται πίσω από τους τραυματισμούς με πυροβόλο όπλο στα πόδια του γνωστού νεφρολόγου Χρήστου Ιατρού στη Λ. Κηφισού στης 5 Μαΐου και του επίσης γνωστού Δικηγόρου Αργυρή Λίβα στο Π. Φάληρο έξω από το γραφείο του τον Ιανουάριο του 2015.

Αυτή η διασταυρωμένη πληροφορία υπάρχει εδώ και καιρό στα γραφεία της Ασφάλειας που ερευνούν τις δυο σοβαρές υποθέσεις τραυματισμού τόσο του γνωστού νεφρολόγου όσο και του δικηγόρου, ο οποίος κατά καιρούς αναλαμβάνει υποθέσεις ποδοσφαιρικών ΠΑΕ.

Και τα δυο παρ’ ολίγον θύματα πυροβολήθηκαν στα πόδια εν είδει μηνύματος με αιματηρό τρόπο. Ποιο όμως ήταν το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν οι δυο “ενοικιαζόμενοι οπλοφόροι”; Το ερώτημα αυτό παραμένει ακόμα αναπάντητο από τις Αρχές.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα έπειτα από την διερεύνηση των δυο υποθέσεων πως έχουν να κάνουν με σπείρα αλλοδαπών, οι οποίοι “νοικιάζουν” εκτελεστές, επαγγελματίες του είδους σε ενδιαφερόμενους να λύσουν διάφορες με αίμα.
Η πληροφορία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχει διασταυρωθεί και από το οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει, από κάμερες ιδιωτικές αλλά και διαχείρισης κυκλοφορίας, από τα σημεία των δυο αιματηρών επιθέσεων τα επίμαχα χρονικά διαστήματα.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες και στις δυο περιπτώσεις φέρεται να εμπλέκονται δυο εύσωμα άτομα, “φουσκωτά” όπως τους χαρακτηρίζουν αστυνομικοί, να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού μάρκας “varadero”.
Έπειτα από αυτή την διαπίστωση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες από “ανεξάρτητες” πηγές, καταλήγοντας στο συμπέρασμα, πως έχουν να κάνουν με μια ιδιότυπη εταιρεία “ενοικιαζόμενων” εκτελεστών, μάλλον Αλβανών, οι οποίοι έναντι αδράς αμοιβής αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με το όπλο στο χέρι.
Βέβαια αυτή η σημαντική πληροφορία που δουλεύουν οι αστυνομικοί, πρέπει να λάβει “σάρκα και οστά” ώστε να μετατραπεί σε αδιάσειστα στοιχεία και στην συνέχεια να προχωρήσουν σε συλλήψεις, καθώς ακόμα δεν γνωρίζουν πλήρως την ταυτότητα των οπλοφόρων.
Σχέση και με τρομοκρατία;
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, για την υπόθεση δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς είναι σφόδρα πιθανό το ενδεχόμενο, οι “ενοικιαζόμενοι” οπλοφόροι να έχουν αναλάβει κατά το παρελθόν δουλειές για ένοπλες οργανώσεις.
Μάλιστα δεν είναι δυνατόν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, η “Εταιρεία”, κατά το πρόσφατο παρελθόν να “μισθώθηκε” από άτομα που κινούνται με άνεση, τόσο στο ποινικό χώρο, όσο και στο λεγόμενο “Αντάρτικο Πόλης”, προκειμένου να φέρουν σε πέρας αποστολές που δεν θα μπορούσαν να αναλάβουν άτομα που έχουν επισημανθεί από Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.
Κατά συνέπεια παράλληλες έρευνες με άλλες όμως διαδρομές, πραγματοποιεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, και ίσως τους επόμενου μήνες η αποκάλυψη της υποθέσεις, να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε