Δευτέρα, 3 Ιουν.
26oC Αθήνα

Ετοίμαζαν μολότοφ για την Ειδομένη; Συναγερμός στην Αστυνομία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άδεια μπουκάλια από μπύρες και αναψυκτικά είχαν φορτωθεί και είχαν πάρει το δρόμο για την Ειδομένη…

Δεν έφτασαν ωστόσο στον προορισμό τους, καθώς οι έλεγχοι των αστυνομικών έχουν ενταθεί και έτσι το όχημα εντοπίστηκε.

Στη γέφυρα που οδηγεί προς τον καταυλισμό των προσφύγων στην Ειδομένη ο νεαρός που οδηγούσε το όχημα θεωρήθηκε ύποπτος και όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο νεαρός είναι “γνώριμος” της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο η κατοχή κενών μπουκαλιών δεν αποτελεί αδίκημα και έτσι λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος.

Τα ερωτήματα ωστόσο παραμένουν καθώς η συγκέντρωση μπουκαλιών οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάποιοι ετοίμαζαν “οπλοστάσιο” με μολότοφ, τις οποίες είναι άγνωστο που και πως θα χρησιμοποιούσαν και αν με αυτές θα εξοπλίζονταν άτομα που θα μετείχαν σε επεισόδια στη μεθόριο με τα Σκόπια.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι ήδη οι ελληνικές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει μια μεγάλη ομάδα αντεξουσιαστών, περίπου 100 άτομα, ο οποίοι έχουν στήσει ολόκληρο καταυλισμό κοντά στον καταυλισμό των προσφύγων. Πρόκειται για “γνώριμα” άτομα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και άτομα από τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία, οι οποίοι έχουν πολλές φορές εντοπιστεί και εντός του καταυλισμού των προσφύγων.

Από χθες κυκλοφορούν φήμες για νέα συγκέντρωση. Ακούγονται διάφορες ώρες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε