Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έτσι βρήκαν το «κινητό» οπλοστάσιο στα Εξάρχεια – Όλο το χρονικό των αποκαλύψεων

Έτσι βρήκαν το «κινητό» οπλοστάσιο στα Εξάρχεια – Όλο το χρονικό των αποκαλύψεων

– Ο 35χρονος νοίκιασε το αυτοκίνητο από εταιρία στην πλατεία Αττικής
– Το άφησε το Σάββατο σε γκαράζ των Εξαρχείων και είπε ότι θα επέστρεφε να το πάρει μετά από δυο ώρες
– Επρόκειτο να το επιστρέψει στην εταιρία ενοικιάσεων το περασμένο Σαββατοκύριακο
– «Ο κ. Παναγιώτης ήταν πολύ καλός πελάτης. Πλήρωνε πάντα κανονικά» δηλώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ενοικιάσεων
– Γνωστός της Αντιτρομοκρατικής ο ενοικιαστής του αυτοκινήτου

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων όταν στο πορτ μπαγκάζ βρήκε όπλα και σφαίρες. Ο «καλός πελάτης» του είχε αφήσει το κινητό οπλοστάσιο σε γκαράζ των Εξαρχείων και είχε εξαφανιστεί!

Δεν ήταν η Αντιτρομοκρατική που βρήκε το αυτοκίνητο – κινητό οπλοστάσιο στα Εξάρχεια. Ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Πλατεία Αττικής απ’ όπου είχε νοικιάσει ο 35χρονος που πλέον καταζητείται το Hyundai Getz.

Ο πελάτης του «πάρκαρε» το αυτοκίνητο σε γκαράζ το περασμένο Σάββατο. Είπε ότι θα γυρνούσε να το πάρει σε δυο ώρες. Αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκε. Και κάπως έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μέχρι το βράδυ της Τρίτης και τις… αποκαλύψεις!

Ο 35χρονος, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, είχε νοικιάσει το όχημα στις 5-6 Μαρτίου και θα το επέστρεφε στις 9-10 Μαρτίου. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δηλαδή.

«Ο κ. Παναγιώτης ήταν πολύ καλός πελάτης. Νοίκιαζε οχήματά μας τα τελευταία τρία χρόνια. Τουλάχιστον δύο φορές το μήνα νοίκιαζε αυτοκίνητο από εμάς. Πλήρωνε πάντα κανονικά» αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

«Το περασμένο Σάββατο δεν ήρθε να το αφήσει. Δεν έδωσα σημασία όμως γιατί ήταν καλός πελάτης και σκέφτηκα ότι κάτι θα του έτυχε» αναφέρει ο κ. Γιώργος. Την Κυριακή όμως, πήγε στην εταιρεία του για να παραδώσει ένα αυτοκίνητο και σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο τον… καλό ενοικιαστή του! Το τηλέφωνο ήταν κλειστό. Επανέλαβε την τηλεφωνική προσπάθεια επικοινωνίας και τη Δευτέρα, με το ίδιο όμως αποτέλεσμα.

Την Τρίτη, επικοινώνησε μαζί του ο ιδιοκτήτης ιδιωτικού χώρου στάθμευσης στην οδό Νοταρά στη Νεάπολη Εξαρχείων. Είχε δει το διαφημιστικό αυτοκόλλητο πάνω στο όχημα και πήρε τηλέφωνο, γιατί ο «ενοικιαστής» το είχε εγκαταλείψει στο πάρκινγκ.

«Μου είπε ότι ο οδηγός το είχε αφήσει εκεί το περασμένο Σάββατο. Του είχε πει ότι θα το αφήσει περίπου 2 ώρες, αλλά από τότε δεν επέστρεψε να το παραλάβει και αν θέλω να το πάρω εγώ» αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. «Πήγα εκεί να το πάρω. Μάλιστα πλήρωσα και 45 ευρώ για την στάθμευση και το πήρα. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είχε γίνει κάτι κακό στον κ. Παναγιώτη» δηλώνει ο κ. Γιώργος. Στη συνέχεια αποκαλύπτει πως εντόπισε το οπλοστάσιο.

«Όπως κάνουμε κάθε φορά που παραλαμβάνουμε αυτοκίνητο που έχουμε νοικιάσει, αρχίσαμε να καθαρίζουμε το εσωτερικό του. Συνήθως ανοίγουμε και το πορτμπαγκάζ γιατί πολλές φορές κάποιοι πελάτες ξεχνούν αντικείμενα ή αποσκευές τους. Το ίδιο κάναμε και χθες. Μόλις το άνοιξαν τα παιδιά, με ειδοποίησαν ότι έχει μέσα δύο σακίδια και κάτι μεταλλικά κουτιά. Πήγα εκεί. Άνοιξα τα σακίδια και βρήκα τα όπλα. Ανοίγω και τα κουτιά και βλέπω πολλές σφαίρες» αποκαλύπτει έκπληκτος ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. Στη συνέχεια επικοινώνησε με την αστυνομία δηλώνοντας τι είχε βρει μέσα στο όχημα που ενοικίαζε, και τα στοιχεία του άτομο που το είχε νοικιάσει.

Το ονοματεπώνυμο του «ενοικιαστή» είχε κινητοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αντί για το… 100, στην εταιρεία του είχαν έρθει άνδρες με πολιτικά, δηλώνοντας πως είναι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δράστες της επίθεσης εναντίον Αστυνομικών στην Αγία Παρασκευή πίσω απ’ τα όπλα στα Εξάρχεια;

Εντόπισαν τα ίχνη του “προμηθευτή” όπλων της νεοτρομοκρατίας – Πίσω από τα όπλα ψάχνουν την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ.

Οπλισμός βρέθηκε σε αυτοκίνητο στα Εξάρχεια – Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε δύο σπίτια σε Πειραιά και Εξάρχεια

Αδερφή Μπουρζούκου: Με κρατούσαν 10 ώρες στην ΓΑΔΑ χωρίς να ξέρω το γιατί

Από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι; – Είναι οι ίδιοι βομβιστές;

Πράξη εκδίκησης των Πυρήνων η έκρηξη στο Παγκράτι;

Οι βομβιστές με τα… σακίδια χτύπησαν στο Παγκράτι – Τι “βλέπουν” πίσω απ’ την έκρηξη

Ισχυρότατη έκρηξη με μεγάλες υλικές ζημιές στο Παγκράτι – Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε