Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εβαλαν 7 γκαζάκια στο σπίτι του Παπαντωνίου 500 μέτρα από το σπίτι του Σαμαρά – ΦΩΤΟ

Εβαλαν 7 γκαζάκια στο σπίτι του Παπαντωνίου 500 μέτρα από το σπίτι του Σαμαρά – ΦΩΤΟ

Από την ισχυρή έκρηξη καταστράφηκαν ολοσχερώς τα δύο αυτοκίνητα του Γιάννου Παπαντωνίου. Το σπίτι του πρώην υπουργού βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά σε μια περιοχή της Κηφισιάς που θεωρείται από τις καλύτερα φυλασσόμενες σε όλη την Ελλάδα.

Οι δράστες πυροδότησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στις τέσσεις το πρωί. Οι πληροφορίες λένε ότι ο μηχανισμός αποτελούνταν από 6 φιάλες και ένα μπιτόνι.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν να τυλιχθούν στις φλόγες τα δύο αυτοκίνητα του Γιάννου Παπαντωνίου που ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του στην οδό Ολυμπίας.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 10 άνδρες που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο και τα δύο οχήματα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Newsit καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Eντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία, σε μια περιοχή της Κηφισιάς που θεωρείται από τις καλύτερα φυλασσόμενες στην Ελλάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έβαλαν γκαζάκια έξω από το σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου

Δυο εκατομμύρια δολάρια αδήλωτα στο λογαριασμό της συζύγου του Γ.Παπαντωνίου 

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις μίζες εκατομμυρίων – “Είναι ψεύδη και κακοήθειες ότι πέρασαν λεφτά από λογαριασμούς της συζύγου μου” 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε